Binge lista

Uzbudljive serije i filmovi koje ćemo gledati u proljetnim mjesecima

Osim spin-offa serije ‘Bridgerton‘, izdvajamo još nekoliko binge noviteta koji će nas okupirati u onim lijenim proljetnim danima.

Uzbudljive vijesti dolaze s gotovo svih streaming platformi - prva od njih je ona s Netflixa, koji nam je najavio petu i finalnu sezonu triler serije "You". Posljednja sezona tek je u ožujku ove godine stigla na Netflix, a finalnu petu morat ćemo pričekati vjerojatno do sljedeće godine (u najboljem slučaju). No, do tada imamo materijala za binge - već u svibnju pratimo spin-off serije "Bridgerton" koja nas je prvom sezonom prikovala za ekrane još u vrijeme pandemije i lockdowna. Treća sezona "Bridgertona" najavljena je za 2023. godinu, dok priču o kraljici Charlotte pratimo od 4. svibnja. Osim ovog noviteta, izdvajamo još nekoliko serija koje možete bingeati ovog proljeća.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Prije treće sezone hit serije "Bridgerton", slijedi nam spin-off "Queen Charlotte: A Bridgerton Story", u kojoj ćemo pratiti ljubavnu priču između mlade kraljice Charlotte (Golda Rosheuvel) i mladog kralja Georgea (Corey Mylchreest). Nastavci koji će također biti ispunjeni vrućim scenama na Netflix dolaze 4. svibnja!

Succession

U slučaju da ste propustili, finalna sezona serije stigla je na HBO Max 26. ožujka, a kao i do sad, očekuju nas skandali, izdaje i drama prljavo bogate obitelji Roy. A u slučaju da još uvijek niste, toplo preporučujemo da pogledate sve nastavke ove nagrađivane serije.

The Last Thing He Told Me

Na Apple TV+ dolazi serija koja se temelji na bestseleru novele književnice Laure Dave, a u glavnoj ulozi je Jennifer Garner koja pokušava pronaći svog nestalog supruga. Triler s elementima misterije na streaming platformu stiže 14. travnja, a nakon što je novela postigla veliki uspjeh odmah nakon objave u svibnju 2021., isto se očekuje i od serije. Uz Garner, Reese Witherspoon i Lauren Neustadter su izvršne producentice serije.

Tiny Beautiful Things

Reese Witherspoon jedna je od producentica i ove serije, rađene po zbirci eseja autorice Cheryl Strayed. Radnja se temelji na istinitoj priči koja prati Clare (Kathryn Hahn), spisateljicu koja počinje anonimno pisati za savjetničku kolumnu pod imenom Dear Sugar te dijeli životne savjete čitateljima dok se istovremeno njezin život raspada u dijelove - pratite od 7. travnja!

Pretty Baby

3. travnja dolazi na platformu Hulu dolazi "Pretty Baby", dokumentarni film koji nosi isto ime kao kontroverzni film iz 1978. godine, kojim se proslavila Brooke Shields. U dokumentarcu koji dolazi u dva dijela glumica progovara o hiperseksualizaciji koju je doživjela kao djevojčica, o toksičnom odnosu s majkom, objektivizaciji u medijima koja ju je pratila cijele karijere, ali i konačnom pronalasku svog mira i prepoznavanju svojih vrijednosti i pravog identiteta.

Barry

Četvrta i posljednja sezona HBO serije "Barry" dolazi 16. travnja. Crnohumorna serija prati plaćenog ubojicu (Bill Hader) koji se bori s depresijom, a doživi prosvjetljenje u karijeri kad otkrije svijet kazališne glume u L. A.-u - kamo je poslan s zadatkom da ubije mladog glumca. Serija je osvojila čak šest Emmy nagrada i svakako je jedan od naslova kojem treba dati priliku. Prethodne sezone dostupne su na HBO platformi.

Linker
19. travanj 2024 03:36