A ULOGU DOBIVA...

Traži se filmski Robbie Williams! Otkrivamo pet imena u utrci za ulogu godine

Tom Holland, Harry Styles, Jack O‘Connell, Taron Egerton i Asa Butterfield ostali su u najužem krugu tajnih audicija za naslovni lik biografskog filma ‘Better Man‘.

Iza njega su više od tri desetljeća života na pozornici i pod svjetlima reflektora, upoznao je lice i naličje slave, bogatstva i popularnosti, osvojio sve nagrade koje možete zamisliti, prodao milijune albuma i odradio šesnaest svjetskih turneja, pronašao ljubav svog života i dobio četvero djece, te zaradio nezamislivo bogatstvo čija se vrijednost procjenjuje na tristo milijuna dolara.

image

O životu britanskog glazbenika priprema se biografski film ‘Better Man‘

BRIAN J RITCHIE/HOTSAUCE/SHUTTERSTOCK

No, sve to malo znači ako holivudski studio ne procjeni da je vaša biografija dovoljno zanimljiva za filmsko uprizorenje. Britanski pjevač Robbie Williams, koji je 13. veljače proslavio 48. rođendan, svjestan je da će biografski film Better Man čije su pripreme upravo u tijeku, biti točka na "i" potvrde njegove slave, vrijednosti i osjećaja samopoštovanja. Pogotovo zato što se biografski igrani filmovi u pravilu snimaju posthumno, a on će, eto, dobiti priliku da priču svog života odgleda osobno iz mraka kinodvorane.

image

Posljednji koncert u londonskoj Wembley Areni održao je uoči pandemije koronavirusa u prosincu 2019.

MICHAL AUGUSTINI/SHUTTERSTOCK

Zbog toga je neuništivi zabavljač koji je karijeru započeo u britanskom boy bendu Take That ozbiljno prionuo poslu i bacio se na traženje glumca koji bi mogao vjerno utjeloviti njegov filmski lik. S redateljem Michaelom Graceyjem, poznatim po biografskoj muzičkoj drami ‘The Greatest Showman‘ sa Zacom Efronom u naslovnoj ulozi, drži tajne audicije, a u igri je kako tvrde u insajderskim krugovima još pet imena.

image

Prvi je u javnosti nosio masku i to sa svojim likom davne 2001.

DENNIS STONE/SHUTTERSTOCK

Engleski glumac Jack O‘Connell zbog svoje se reputacije divljeg dečka s velikog platna činio savršenim izborom, no njegova je mana što nema nikakvog glazbenog i plesnog iskustva, pa bi u slučaju njegova odabira trebali mjeseci, ako ne i čitava godina pripreme za Boljeg čovjeka.

image

Take That u punom sastavu: Gary Barlow, Mark Owen, Robbie Williams, Jason Orange i Howard Donald

ANDRE CSILLAG/SHUTTERSTOCK

Engleski pjevač, kantautor i glumac Harry Styles također je na popisu imena koja se najozbiljnije razmatraju. Između njihovih karijera postoje brojne poveznice i sličnosti, a jedini minus su mu prevelika prepoznatljivost osobnosti i broj fanova koji ne mogu zamisliti da bi njihov idol pristao glumiti nekog drugog zabavljača.

image

Robbie Williams i Carla Bruni-Sarkozy na dodjeli MTV-jevih nagrada 1995.

SHUTTERSTOCK

Dobitnik Zlatnog globusa Taron Egerton je 32-godišnji velški glumac koji se dokazao ulogom Sira Eltona Johna u biografskom filmu Rocketman, a svega tri godine kasnije smiješi mu se i uloga Robbieja Williamsa. Ne bi li to bilo malo previše, pitaju se mnogi.

Pogledajte video

Čitajte i: OD BRIDGET JONES I JUDY GARLAND DO PATOLOŠKOG UBOJICE! TO MOŽE SAMO MAJSTORICA GLUMAČKE TRANSFORMACIJE

Engleski glumac Tom Holland trenutno je čovjek o kome svi govore, ne samo zbog sjajnih uloga u blockbusterima Spiderman, Uncharted i The Devil All The Time, nego i zbog veze sa Zendayom. Za ulogu Robbieja Williamsa kvalificiraju ga i brojne druge vještine: Tom Holland je, naime, odličan pjevač, instrumentalist i plesač.

image

Robbie Williams sa suprugom Aydom Williams u Londonu 2019.

BRETT COVE/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

Široj javnosti najmanje poznato ime je Asa Butterfield, 24-godišnji engleski glumac koji se proslavio kao dječja zvijezda. Zvijezda Netflixovog serijala Seksualno obrazovanje, u kojem igra nezgrapnog tinejdžera Otisa Milburna možda se na kraju pokaže asom iz rukova za produkciju Boljeg čovjeka.

image

Robbie Williams je dosad održao 16 svjetskih turneja

PEOPLE PICTURE/COMPB/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 02:35