ANGRY

The Rolling Stonesi se vraćaju, zvijezda novog spota im je nova mlada zvijezda Hollywooda

Američka glumica Sydney Sweeney zvijezda je spota "Angry", singla kojim The Rolling Stones najavljuju svoj 31. studijski album.

Čini se da njezin izbor nije mogao biti bolji, jer je 25-godišnja Sydney Sweeney, zvijezda serijala "Euforija", upravo proglašena najvećom novom mladom snagom Hollywooda. A sad joj je stiglo novo veliko priznanje, budući da su je Mick Jagger i njegovo društvo iz The Rolling Stonesa, najdugovječnijeg rock‘n‘roll cirkusa na svijetu, angažirali za ulogu u spotu "Angry", singlu kojim najavljuju izlazak svog 31. studijskog albuma "Hackney Diamonds". Radi se o prvom njihovom albumu originalne glazbe nakon 18 godina i prvom nakon smrti bubnjara Charlieja Wattsa koji je svirao na dvije pjesme s albuma. A čini se kako su Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood napravili dobar posao jer su prve reakcije na album, ali i na singl "Angry" odlične, a spot u manje od 24 sata ima nešto manje od 5 milijuna pregleda.

image

Sydney Sweeney

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Sydney izgleda fenomenalno i zaslužuje svu našu ljubav", "Savršena je", "Ženstvenost u punom cvatu", "Zrači nevjerojatnim seksepilom", "Neviđeno"..., glase prvi komentari spota koji je snimljen ovog ljeta na Bulevaru sumraka u Los Angelesu.

image

Spot za pjesmu ‘Angry‘ je snimljen u mercedesovom oldtimeru

LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako je sve odrađeno u tajnosti, prolaznici koji su primijetili Sydney u crnom kožnom kostimu u akciji u crvenom mercedesovom oldtimer kabrioletu bili su uvjereni kako je riječ o snimanju njezinog novog filma, a sve se razjasnilo tek ovih dana nakon što je glumica s jubilarne 80. venecijanske Mostre stigla u London na službeno predstavljanje novog albuma Stonesa.

image

Sydney Sweeney i Jonathan Davino

SPLASH NEWS - COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Na predstavljanje je stigla u pratnji zaručnika, 38-godišnjeg čikaškog poduzetnika Jonathana Davina, s kojim se proljetos ludo zabavljala i u Cannesu. Njihove zaruke potvrđene su u ožujku 2022. nakon što je glumica uočena s velikim dijamantnim prstenom na prstenjaku, ali se nakon toga nagađalo o problemima u raju, pa su mjesecima kružile glasine o statusu njihove veze, Naime, mnogi su primijetili kemiju između Sydney i njezinog kolege, glumca Glena Powella na snimanju romantične komedije "Anyone But You", a nagađanjima je novi zamah dala vijest kako je Glen prekinuo vezu sa svojom partnericom Gigi Paris.

image

Sydney Sweeney u akciji na Bulevaru sumraka u Los Angelesu

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sydney Sweeney u "Euforiji" igra problematičnu tinejdžericu Cassie, a treća sezona popularnog televizijskog serijala najavljena je još u veljači 2022. Nove epizode, međutim, ne treba očekivati u ovoj godini, ali su producenti obećali kako ih se isplati čekati.

Linker
13. travanj 2024 13:38