Velika najava

Super serije i filmovi: U Hrvatsku i regiju dolazi nova streaming platforma

Nova europska streaming usluga od 14. prosinca bit će dostupna u Hrvatskoj, BiH, Bugarskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji. SkyShowtime donosi veliki odabir nevjerojatne zabave, uključujući premijerne holivudske filmove i ekskluzivne nove serije najvećih svjetskih studija, po sjajnoj cijeni.

Ulazak SkyShowtimea na nova tržišta slijedi nakon dugoočekivanog predstavljanja usluge u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj u rujnu te u Nizozemskoj i Portugalu u listopadu.

Korisnici na sedam tržišta srednje i istočne Europe dobit će pristup sjajnim televizijskim premijerama dugometražnih filmova iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures, novim i ekskluzivnim igranim serijama, dječjim i obiteljskim sadržajima te legendarnim filmskim naslovima i sezonama serija iz studija Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount +, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock - a sve to na jednom mjestu. Na SkyShowtimeu naći će se i originalni lokalni programi, dokumentarni filmovi i posebne emisije s tržišta na kojima je usluga dostupna.

image

Top Gun Maverick

PRESS

SkyShowtime, s tisućama sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj, dom je široke ponude najiščekivanijih serija i filmova na svijetu. Već od samog pokretanja lokalna publika imat će pristup raznolikoj ponudi serija i filmova, uključujući: 1883, 1923, A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy i Yellowstone.

Nove serije koje će se moći gledati na SkyShowtimeu tijekom nadolazećih mjeseci uključuju i neke od dugoočekivanih naslova: Funny Woman, Ripley, Rabbit Hole, Three Women i A Town Called Malice.

image

The Northman

PRESS

Pored toga, SkyShowtime dom je novih blockbustera iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures, koji će biti dostupni nakon prikazivanja u kinima i objave kućnog izdanja. Među novim filmovima na SkyShowtimeu nalaze se: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys i The Black Phone. Tu su i ostali kino hitovi kao što su Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era i Belfast.

"Iznimno smo uzbuđeni jer dovodimo SkyShowtime u srednju i istočnu Europu. Znamo da će naša neodoljiva ponuda serija i filmova, po sjajnoj cijeni, dobro odjeknuti među budućim korisnicima na tim tržištima, jednako kao što je odjeknula među pretplatnicima u Skandinaviji, Nizozemskoj i Portugalu. Uzbuđenje koje prati dolazak SkyShowtimea na ta tržišta naša je najveća nagrada”, kaže izvršni direktor SkyShowtimea, Monty Sarhan.

image

Family Shot

PRESS

"SkyShowtime donosi cijeli niz nevjerojatnih sadržaja. Ponosni smo da ćemo publici diljem srednje i istočne Europe omogućiti pristup najnovijim serijama i filmovima iz naših legendarnih i svjetski poznatih studija. Vrlo sam uzbuđen da ova vrhunska ponuda svjetske klase napokon dolazi i na naše područje”, dodao je Gabor Harsanyi, regionalni glavni direktor SkyShowtimea za srednju i istočnu Europu.

SkyShowtime bit će dostupan putem web-stranice: www.skyshowtime.com kao i putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS, Android devices, Android TV, Google TV i LG TV.

image

Tulsa King

PRESS

U Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji streaming sadržaj sa SkyShowtimea bit će dostupan po cijeni of 5,99 EUR mjesečno. U Bugarskoj će cijena usluge biti 3,99 EUR mjesečno.

SkyShowtime proširit će se na Albaniju, Republiku Češku, Mađarsku, Kosovo, Sjevernu Makedoniju, Poljsku, Rumunjsku i Slovačku u veljači 2023.

Linker
15. travanj 2024 19:33