Binge

Streaming noviteti: 5 naslova koje gledamo u veljači

Nismo izdvojili romantične komedije i sladunjave filmove za gledanje u veljači, ipak bingeamo nove sezone serije, dokumentarace i napete trilere.

Krajem siječnja na Netflix je stigla feel good komedija "You People" koja je zasjela na prvo mjesto ove streaming platforme. Iako je podijelila kritiku, ova romantična komedija koja premisom podsjeća na film "Pogodi tko dolazi na večeru" je TV sadržaj uz koji se možete opustiti, osobito ako ste obožavatelj Jonaha Hilla i Eddieja Murphyja koji tumače glavne uloge. Ako još uvijek niste, preporučujemo da večer u veljači odvojite za ovaj film, a izdvajamo i još nekoliko noviteta koji nas očekuju na streaming platformama. Napokon stiže i četvrta sezona serije "You" koja će se emitirati u dva dijela, što je praksa kojoj Netflix sve češće doskače. Streaming platforme obogatit će svoju ponudu s mnogobrojnim starim klasicima, od filma "Call Me by Your Name" pa do trilogije "Gospodar prstenova", koji također dolaze na Netflix.

Gunther‘s Millions

Priča o "najbogatijem psu" na svijetu svakom minutom gledanja poprima sve bizarniji ton. Kroz priču nas vodi Maurizio Mian, ekscentrični talijanski poduzetnik i nasljednik farmaceutske tvrtke koji je koristio svog njemačkog ovčara (koji je navodno naslijedio 400 milijuna dolara) za razna poslovna ulaganja. No priča ide puno dalje od raskošnog života jednog psa, pa prikazuje život iza scene koji se odvijao u fancy vilama, što se pretvara u svojevrsni uvrnuti europski trash reality show. Priča je na Netflixu od 1. veljače.

You (sezona 4)

U novoj sezoni koja premijerno dolazi 9. veljače Joe (Penn Badgley) odlazi u London kako bi (opet) pokušao okrenuti novi list i ostaviti prošla iskustva za sobom. Vraća se pod novim pseudonimom Johnatan Moore - no dok on bježi od svoje prošlosti, u Londonu se istovremeno pojavljuje novi ubojica zbog kojeg će se i on pronaći u opasnosti.

Formula 1: Drive to Survive (sezona 5)

Peta sezona također nas vodi iz kulisa dok se vozači, menadžeri i timovi bore na stazi i izvan nje. Dokumentarna serija prati vozače i timove kako se pripremaju za borbu za Svjetskom prvenstvu FIA Formule 1 2022, a na Netflixu je dostupna od 24. veljače.

We Have a Ghost

Na Netflixu 24. veljače možete pogledati i horor-komediju u kojoj uloge nose David Harbour, Jahi Di‘Allo Winston, Tig Notaro, Jennifer Coolidge i Anthony Mackie. David Harbour, poznat iz serije "Stranger Things" nalazi se u ulozi duha Ernesta koji opsjeda kuću u koju se uselila nova obitelj - i time preko noći postaju senzacija na društvenim mrežama.

The Consultant

Na Amazon Prime Video stiže prva sezona triler serije s elementima komedije, a Christoph Waltz nosi glavnu ulogu te igra negativca. Serija ima premijeru 24. veljače, a temelji se na istoimenom romanu Bentleya Littlea. Waltz je utjelovio konzultanta Regusa Patoffa, čiji je posao unaprijediti poslovanje firme koja se bavi razvojem gaming aplikacija. Regus u tom nastojanju koristi neobične i uznemirujuće prakse među zaposlenicima pa pratimo dinamiku na relaciji zaposlenik i šef te koliko je svatko od njih spreman žrtvovati.

Linker
24. travanj 2024 19:01