HBO Press

 HBO PRESS
Binge popis

Što gledamo u lipnju? Dolazi kontroverzni ‘The Idol‘, nova sezona serije ‘I tek tako...‘

Novi mjesec nam donosi dugoočekivane nove nastavke popularnih serija te novitete koji će nas prikovati ispred malih ekrana.

Novi mjesec nam donosi dugoočekivane nove nastavke popularnih serija te novitete koji će nas prikovati ispred malih ekrana.

The Idol

Na HBO Max dolazi "The Idol", serija o kojoj smo već pisali i koja je u Cannesu dobila dugi pljesak, a na Rotten Tomatoes je s druge strane dobila ocjenu od tek 9 posto, što je čini najgore ocjenjenom HBO serijom svih vremena. Kritičari smatraju da serija graniči s pornografijom i već je dobila brojne kritike, a uskoro će dobiti i konačni sud publike. Sam Levinson, Reza Fahim i Abel Tesfaye, odnosno The Weeknd potpisuju režiju, a u glavnoj ulozi je, uz The Weeknda i Lily Rose Depp.

I tek tako...

Od 22. lipnja na HBO Max platformi dostupne su prve dvije epizode dugoočekivane nove sezone serije "I tek tako...". Ono što znamo još od siječnja je da će se glumačkoj postavi pridružiti Aiden (Craig Blankenhorn), dok Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis ostaju u glavnim ulogama. Pridružit će im se, u za sada nepoznatim ulogama, i novinarka i aktivistica Gloria Steinem te nebinarni glazbenik Sam Smith.

The Witcher

Treća sezona popularne serije dolazi u dva dijela na streaming platformu Netflix. Riječ je o trećoj sezoni, u kojoj Henryja Cavilla posljednji put gledamo kao Geralda, a u sezonama koje tek dolaze, njegovu ulogu preuzima Chris Hemsworth. Prve epizode treće sezone na Netflixu će biti dostupne od 29. lipnja, a drugi dio očekujemo mjesec dana nakon, 27. srpnja.

Black Mirror

Dobre vijesti za obožavatelje kultne distopijske serije - nakon četiri godine, šesta sezona na Netflix stiže u lipnju, iako točan datum još uvijek nije poznat. Salma Hayek Pinault, Aaron Paul, Danny Ramirez, David Shields, Kate Mara, Michael Cera čine samo jedan dio zvjezdane glumačke postave, a kada je radnja u pitanju, očekujemo neočekivano i prepuštamo se novim epizodama da nas ponovno šokiraju.

The Bear

Serija koja je u kratkom roku osvojila gledatelje diljem svijeta vraća se na Hulu s drugom sezonom, od 22. lipnja. Serija prati mladog chefa Carmyja koji je napustio posao glavnog kuhara u vrhunskom restoranu kako bi preuzeo propali restoran The Beef, kojeg preuzima nakon bratove smrti. Serija je dostupna i na platformi Disney+.

Based On A True Story

Triler s elementima komedije režirali su Craig Rosenberg i Jason Bateman, a ulogu ima i glumica Kaley Cuoco. Kako naslov otkriva, ova serija tematizira opsjednutost društva true crime dokumentarcima i sličnim sadržajima, a na Peacock dolazi 8. lipnja.

Linker
28. travanj 2024 03:32