Nina Dobrev

 SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
SICK GIRL

Što biste sve učinili da zadržite prijatelje? Odgovor donosi novi film s Ninom Dobrev

Nakon nekoliko komedija na Netflixu, Nina Dobrev vraća se na velika platna u još jednoj komediji - "Sick Girl". Film bi u kina trebao doći 20. listopada.

Nakon nekoliko komedija na Netflixu, Nina Dobrev vraća se na velika platna u još jednoj komediji - "Sick Girl". Film bi u kina trebao doći 20. listopada.

Zvijezda serije “The Vampire Diaries”, Nina Dobrev vraća se u novoj ženskoj komediji “Sick Girl”, gdje glumi Wren Pepper, ženu koja, kako bi zadržala svoje prijateljice i ponovno ih okupi u društvo, provali "bijelu laž" o svojoj bolesti. Naime, laže im da ima karcinom, nakon čega prijateljice kreću u ludi provod koji rezultira nesretnim, ali komičnim situacijama i problemima. Redateljica Jennifer Cram otkrila je kako je željela iz perspektive žene koja donosi vrlo loše odluke ispričati priču o ženskom prijateljstvu.

Trailer počinje s povratkom na 15 godina prije događaja u filmu, gdje Wren s prijateljicama uživa na putovanju, prije nego što se film prevrti u sadašnjost, kada se gotovo "više i ne druže". U jednom od razgovora o prijateljstvu ona laže da boluje od raka, a osjećajući se krivom zbog laži Wren u traileru govori: "Moje prijateljice mjesečare kroz svoje živote, počele su zaboravljati mene. Ove djevojke su moja obitelj. One su mi važne, važnije i od obitelji", dodaje.

Uz Dobrev, u filmu glume Wendi McLendon-Covey, Dan Bakkedahl, Brandon Mychal Smith, Sherry Cola, Stephanie Koenig i Hayley Magnus. Redateljsku palicu preuzela je Jennifer Cram, a također potpisuje i scenarij filma. U razgovoru s magazinom People o filmu - njezinom redateljskom debiju na velikom platnu - kazala je "mislim da bilo tko, tko vjeruje da su im prijatelji srodne duše i koji ne mogu zamisliti život bez njih, uživat će u ovom filmu". “Sick Girl” u kina dolazi 20. listopada.

Linker
28. travanj 2024 20:58