NETFLIX
JEDVA ČEKAMO

Što bingeamo u studenom? Ovo su najzanimljivije serije i filmovi sa streaming platformi

Dolaze novi nastavci hit serija, ali i zanimljivi filmovi među kojima su i suradnje kojima se veselimo poput one Joaquina Phoenixa i Ridleyja Scotta.

Dolaze novi nastavci hit serija, ali i zanimljivi filmovi među kojima su i suradnje kojima se veselimo poput one Joaquina Phoenixa i Ridleyja Scotta.

Dan je postao kraći, a to znači da ćemo više vremena provoditi pod dekicom gledajući serije i filmove koje nam donose streaming platforme. U nastavku smo izdvojili nekoliko noviteta kojima se veselimo i s nestrpljenjem čekamo u studenome.

All the Light We Cannot See

Istoimeni roman Anthonyja Doerra je 2014. godine osvojio Pulitzerovu nagradu za fikciju, a radi se o priči o mladoj slijepoj tinejdžerici koja se skriva od nacista u okupiranom Parizu te preko radija šalje poruke otpora. Uskoro mladi njemački radijski stručnjak dobije naređenje da je pronađe i ubije. Mini-serija ima četiri epizode, a u njoj glume Aria Mia Loberti kao Marie-Laure - tinejdžerica koja šalje poruke te Hugh Laurie, Mark Ruffalo, Louis Hofmann i drugi. Serija na Netflix dolazi 2. studenog.

Robbie Williams

Dokumentarna mini-serija o poznatom pjevaču grupe Take That doći će na Netflix 8. studenog, a govorit će o njegovoj karijeri u bendu te kasnije o njegovoj solo karijeri u kojoj je stvorio hitove kao što su "Angels", "Candy", "She‘s the one" i brojne druge. Dokumentarna serija ima četiri epizode.

The Killer

Psihološko-kriminalistički film u režiji Davida Finchera prema scenariju Andrewa Kevina Walkera prati plaćenog ubojicu koji nakon loše odrađenog posla bježi od svojih nadređenih, a istovremeno se bori i s psihičkim previranjima. U filmu glavnu ulogu tumači Michael Fassbender, a pridružuju mu se Tilda Swinton, Sophie Charlotte i drugi. Film na Netflix dolazi 10. studenog.

The Crown

Poznata serija o britanskoj kraljevskoj obitelji dolazi na Netflix sa svojom finalnom sezonom, a streaming servis ju je podijelio na dva dijela. Prve četiri epizode dolaze na Netflix 16. studenog, dok ostalih šest stiže 14. prosinca. Finalna sezona hvaljene serije donosi smrt princeze Diane, vjenčanje Camille i Charlesa, današnjih kralja i kraljice, te procvat veze princa Williama i princeze Kate Middleton. Ova sezona će nam također prikazati i smrt kraljičine majke i sestre, princeze Margaret.

Julia

Na streaming platformu HBO Max dolazi druga sezona serije o poznatoj kuharici Juliji Child. Druga sezona prati njezino kulinarsko putovanje u Parizu te zgode i nezgode koje je proživjela sa Simone Simce Beck, dragom suradnicom s kojom je izdala knjigu “Mastering the Art of French Cooking”. Juliju Child glumi Sara Lancashire, a Simone Beck Isabella Rossellini. Na malim ekranima u francuskoj kuhinji moći ćemo uživati od 16. studenoga.


The Three Detectives

Kim, Marie i Franzi su najbolje prijateljice koje imaju vlastiti detektivski klub. Sa svojom hrabrošću, šarmom i samopouzdanjem rješavaju najteže slučajeve i uvijek jedna drugoj čuvaju leđa - bilo da se radi o kriminalcima, problemima s roditeljima ili savjetima o ljepoti. Ne postoji problem koji samostalno ne mogu riješiti. Serija o tri nerazdvojne prijateljice dolazi na streaming platformu Disney + 1. studenog.

Black Cake

Serija "Black Cake" ekranizacija je istoimenog romana autorice Charmaine Wilkerson u kojoj je fokus na obiteljskoj prošlosti koja skriva veliku tajnu. Obiteljska drama bavi se misterioznim ubojstvom od prije nekoliko desetljeća kada je odbjegla mladenka nestala s obale Jamajke. Smatra se mrtvom ili odbjeglom ubojicom svog supruga. Tajna se kreće raspetljavati 50 godina nakon, kada udovica Eleanor Bennett premine i svojoj djeci - kćeri Benny i sinu Byronu - ostavlja USB stick s neispričanim pričama o njezinom putovanju s Kariba u Ameriku. Radnja se izmjenjuje između sadašnjosti i prošlosti, gdje njezino dvoje djece pokušava shvatiti što se dogodilo. Ime serije i romana dolazi od torte, tradicionalne jamajčanske crne torte koja se poslužuje za posebne prigode, a koju im je mama ostavila da zajedno sjednu i pogledaju njezinu priču kada za to bude pravo vrijeme.

"Znat ćete kada", stajalo je u njezinoj poruci, a mi znamo da serija dolazi na Hulu 1. studenog.

Napoleon

Film o francuskom osvajaču Napoleonu Bonaparteu bi nakon premijere u kinima 22. studenoga trebao doći na streaming platformu Apple TV+ krajem studenog, ali datum još nije objavljen. Film prati uspon francuskog vođe, ali i njegovu ljubavnu vezu s Josephine. Napoleona glumi talentirani Joaquin Phoenix, a njegovu ljubav Josephine Vanessa Kirby. Film je režirao i producirao Ridley Scott.

Linker
26. travanj 2024 14:23