Uskoro na Novoj TV

Stiže novi zabavni show "Tko to tamo pjeva?", a u voditeljskoj ulozi gledat ćemo Franu Ridjana

Glazbeno-natjecateljski show "Tko to tamo pjeva" ranije je zaludio gledatelje diljem svijeta, a sada konačno stiže i na Novu TV.

Nedugo nakon što je s emitiranjem krenula nova, osma sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nova TV najavila je još jedan zabavan show koji bi mogao prikovati gledatelje uz male ekrane. Ovog puta riječ je o glazbeno-natjecateljskom showu "Tko to tamo pjeva" koji je ranije zaludio gledatelje diljem svijeta, a sada konačno stiže i kod nas. U voditeljskoj ulozi naći će se Frano Ridjan koji je već dokazao da mu zabavni formati leže i u Supertalentu kojeg je vodio zajedno s Igorom Mešinom. Trenutno ga gledamo u ulozi voditelja novog kviza "Joker", a uskoro će preuzeti i kormilo novog televizijskog showa.

-Radujem se što sam dio ove iznimno popularne emisije, show ‘‘Tko to tamo pjeva?‘‘ donosi nešto što još nismo imali priliku vidjeti na malim ekranima, a sasvim sigurno obećava najbolju moguću zabavu i nezaboravne trenutke. Počašćen sam što imam priliku biti domaćin ovakvom spektaklu! - rekao je Frano. Sudeći prema najavi koja je objavljena portalu Nove TV čini se da ćemo u žiriju prve emisije gledati glazbenike Alku Vuicu, Luku Nižetića, Giannu Apostolski te komičara Gorana Vinčića, a postava žirija, ako će biti u skladu s izvornim formatom, trebala bi se mijenjati iz emisije u emisiju.

image

Frano Ridjan već je dokazao da mu zabavni formati leže i u Supertalentu, a trenutno ga gledamo u kvizu "Joker"

NOVA TV

"Tko to tamo pjeva?" (I Can See Your Voice) nastao je prema južnokorejskom formatu CJ ENM, a show je adaptiran u 29 zemalja diljem svijeta. U 2021. bio je najadaptiraniji format u cijelom svijetu, a osvojio je i nominaciju za 44. Internacionalnu nagradu Emmy te nagradu Venice TV Awards. Hrvatska inačica showa s emitiranjem kreće, kako je najavljeno, ovo proljeće.

Linker
05. ožujak 2024 16:50