RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK
"Babygirl"

Radi punom parom: Nicole Kidman u New Yorku snima novi erotski triler

Zvijezda filmova "Moulin Rouge" i "Australija" čini se ide iz projekta u projekt. Osim filma kojeg trenutačno snima s Antoniom Banderasom, u 2024. godini bi trebala snimiti i novu sezonu hit serije "Male laži".

Zvijezda filmova "Moulin Rouge" i "Australija" čini se ide iz projekta u projekt. Osim filma kojeg trenutačno snima s Antoniom Banderasom, u 2024. godini bi trebala snimiti i novu sezonu hit serije "Male laži".

Nicole Kidman gdje god se pojavi ne može proći nezapaženo. Zvijezda filmova "Moulin Rouge!" i "Australija" ovog je puta plijenila pažnju na snimanju svog novog filma. Američka glumica australskog podrijetla pokušala se prošetati Velikom Jabukom nezapaženo, ali nije joj uspjelo. Nicole su paparazzi snimili u pauzama između snimanja scena za novi film.

image

Na prljavo bijeli kaput koji nalikuje kućnom ogrtaču obukla je tek poznate "Uggsice"

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Naime, 56-godišnja glumica u New Yorku snima novi erotski triler "Babygirl", u kojem će utjeloviti uspješnu izvršnu direktoricu koja se upušta u ljubavnu aferu sa svojim znatno mlađim stažistom. Stažista će igrati 27-godišnji britanski glumac Harris Dickinson, dok će se u ulozi muža direktorice naći 63-godišnji španjolski glumac Antonio Banderas. Scenarij filma, kroz koji se ispituje dinamika moći i seksualnosti, napisala je nizozemska glumica i redateljica Halina Reijn, koja je također zauzela i ulogu redateljice.

image

Prvi put je erotski triler snimila s bivšim suprugom, Tomom Cruiseom

WARNER BROS./STANLEY KUBRICK P COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Inače, ovo nije prvi put da Kidman glumi fatalnu ženu u erotskom trileru. Prvi put se u toj ulozi našla prije 25 godina, kada je s tadašnjim suprugom, sada 61-godišnjim Tomom Cruiseom, igrala u kontroverznom filmu "Eyes Wide Shut", a netom prije snimanja filma "Babygirl" prihvatila je ulogu u još jednom erotskom filmu koji nosi naziv "Holland, Michigan". Tamo glumi učiteljicu koja započinje izvanbračnu aferu, ali na kraju saznaje da njezin suprug, kojega je utjelovio 49-godišnji Matthew Macfadyen, također vodi dvostruki život. Točan datum izlaska oba filma još uvijek je nepoznat, no sigurno mnogi željno iščekuju vidjeti kako se višestruka oskarovka ovaj put snašla u novim scenama.

Osim toga, glumica je nedavno potvrdila kako će snimati treću sezonu HBO-ovog serijala "Male laži", što su fanovi dočekali s oduševljenjem. Očekuje se kako će Nicole i Reese Witherspoon glumiti u novim epizodama, ali i producirati ih kao i dosad.

Linker
27. travanj 2024 12:17