27-godišnji Jaafar

Prvi prizor iz filma: Nećak Michaela Jacksona nevjerojatno nalikuje svom slavnom stricu

Jaafar Jackson sin je Jermainea, Michaelovog četiri godine starijeg brata i Alejandre Genevieve Oaziaze. S pjevanjem se profesionalno bavi od dvanaeste godine, a kada je bio mali sanjao je o karijeri profesionalnog golf igrača. Biografski film o legendarnom kralju popa stiže 18. travnja 2025. godine.

Biografski film "Michael" o legendarnom pop pjevaču Michaelu Jacksonu u američka kina stiže 18. travnja 2025. godine, a uloga kralja popa pripala je Michaelovom nećaku Jaafaru Jacksonu. Iako je do izlaska filma preostalo još više od godinu dana produkcijska kuća koja stoji iza "Michaela" objavila je prvi uvid u biografski film kojeg već sad mnogi s nestrpljenjem iščekuju.

Na internetu se tako može pronaći najava filma u kojoj vidimo Jaafara u ulozi svog strica, a rekreirana je scena s "Dangerous Tour" turneje koja se odvijala od 1992. do 1993. godine. U sceni Jaffar pjeva poznatu pjesmu legendarnog glazbenika "Man in the Mirror".

Inače, 27-godišnji Jaafar Jackson sin je Jermainea - Michaelovog četiri godine starijeg brata i Alejandre Genevieve Oaziaze. S pjevanjem se profesionalno bavi od dvanaeste godine, a kada je bio mali sanjao je o karijeri profesionalnog golf igrača. Ipak, na kraju kao i većina članova njegove obitelji posvetio se glazbi i plesu.

image

Jaafar Jackson u ulozi Michaela Jacksona

LIONSGATE/INSTAGRAM

"Jaafar baš podsjeća na Michela. Svaki izgled, plesni pokret, boja glasa... Nitko drugi ne bi mogao utjeloviti Michaela kao on", istaknuo je producent filma Graham King.

Biografski film "Michael" prikazat će djetinjstvo legendarnog glazbenika i početak osnivanja grupe Jackson 5 gdje je Michael kao dječak počeo pjevati sa svojom braćom - Jackiejem, Titom, Marlonom i Jermaineom Jacksonom. Film će obuhvatiti i njegovu solo karijeru koja je započela 1975., a trajala je do njegove smrti 2009. godine. U samostalnoj karijeri Jackson je nanizao brojne poznate hitove poput "Thriller", "Billie Jean", "Smooth Criminal", "Beat It", "They Don‘t Care About Us", i brojne druge. "Michael" također donosi i brojne osobne probleme s kojima se kralj popa susretao u svom životu. Što znači da ćemo u filmu vidjeti kako je Michaela godinama zlostavljao otac Joe Jackson.

Osim Jaffara, u biografskom filmu glumit će Colman Domingo kao otac Michaela - Joe Jackson, Nia Long igrat će njegovu majku Katherin Jackson, dok će Miles Teller utjeloviti odvjetnika Johna Branca.

Linker
11. travanj 2024 11:09