Lindsay Lohan

 NETFLIX/INSTAGRAM
15. ožujka

Prvi pogled na novu ulogu Lindsay Lohan: Objavljene fotografije iz filma koji stiže na Netflix

Jednu od glavnih uloga u filmu igra i Ed Speleers, britanski glumac i producent poznat po glavnoj ulozi u filmu "Eragon", a gledali smo ga i u četvrtoj sezoni Netflixove serije "You"

Jednu od glavnih uloga u filmu igra i Ed Speleers, britanski glumac i producent poznat po glavnoj ulozi u filmu "Eragon", a gledali smo ga i u četvrtoj sezoni Netflixove serije "You"

Nakon uspješnog Netflixovog romantičnog filma "Falling for Christmas" iz 2022. u kojem je Lindsay Lohan imala glavnu ulogu, streaming platforma objavila je fotografije novog filma "Irish Wish" koji će premijerno izaći 15. ožujka, dva dana prije blagdana svetog Patrika, zaštitnika Irske i Iraca. Radnja prati Maddie Kelly (Lindsay Lohan) koja je zaljubljena u zaručnika najbolje prijateljice te je djeveruša na njihovom vjenčanju u Irskoj. Nekoliko dana prije svadbe, Maddie poželi upoznati pravu ljubav svog života te se probudi kao mladenka, no ubrzo shvaća da prijateljičin zaručnik nije ljubav njezinog života već netko sasvim drugi.

Iako se jako malo zna o likovima, na jednoj fotografiji koje je objavio Netflix, Maddie zaljubljeno gleda u Jamesa Thomasa kojeg igra Ed Speleers, britanski glumac i producent poznat po glavnoj ulozi u filmu Eragon iz 2006., antagonistu Stephenu Bonnetu u TV seriji "Outlander" i Jimmyju Kentu u TV seriji "Downton Abbey". Nedavno se pojavio kao Jack Crusher u trećoj sezoni "Zvjezdanih staza: Picard", ali i kao Rhys Montrose u četvrtoj sezoni Netflikxove serije "You". Obožavatelji tinejdžerske zvijezde jedva čekaju novi film, a u komentarima ispod fotografija imaju samo riječi hvale za 37-godišnju glumicu. "Lindsay Lohan dolazi spasiti filmsku industriju", "Lohan izgleda odlično", "Jedva čekam gledati ovaj film", samo su neki od komentara.

Uz Lohan, u filmu glume Ed Speleers ("You", "Downton Abbey"), Alexander Vlahos ("Outlander"), Jane Seymour ("The Kominsky Method"), Elizabeth Tan ("Emily in Paris") i brojni drugi. Iza filma stoje producenti koji su radili i na filmu "Falling for Christmas" - Janeen Damian i Michael Damian - koji je bio je svojevrsni povratak Lindsay Lohan. Naime, zbog problema koje je imala s ovisnošću, Lohan godinama nije dobivala glavne uloge, a upravo se s romantičnim božićnim filmom vratila na velika vrata. Osim filmova "Falling for Christmas" i "Irish Wish", glumica je također u siječnju započela snimanje za treću romantičnu komediju "Our Little Secret" koja će također biti dostupna na Netflixu.

Linker
26. travanj 2024 17:20