Ariana i Jonathan

 PROFIMEDIA
Prizori kao iz bajke

Prvi pogled na čarobne kostime Ariane Grande u mjuziklu ‘Wicked‘

Jonathan Bailey iz ‘Bridgertona‘ i pjevačica Ariana Grande snimljeni su na setu dugoiščekivanog mjuzikla ‘Wicked‘, a fotografije su oduševile obožavatelje.

Jonathan Bailey iz ‘Bridgertona‘ i pjevačica Ariana Grande snimljeni su na setu dugoiščekivanog mjuzikla ‘Wicked‘, a fotografije su oduševile obožavatelje.

Zvijezda serije ‘Bridgerton‘ Jonathan Bailey i pjevačica Ariana Grande izgledali su čarobno u svojim kostimima na setu mjuzikla ‘Wicked‘. Glumac, koji je najpoznatiji kao vikont Anthony Bridgerton u Netflixovoj seriji, u nadolazećoj filmskoj adaptaciji poznatog mjuzikla glumi Fiyera.

Osim sa superzvijezdom Arianom Grande, u mjuziklu glumi i sa Cynthijom Erivom poznatoj po ulozi u filmu ‘Boja purpura‘.

Britanski glumac izgledao je vrlo elegantno u odijelu sa zelenim i zlatnim detaljima i crnim čizmama, a figuru su mu dodatno naglasili jastučići na ramenima.

image
PROFIMEDIA

Jonathan i Ariana nalazili su se na snimanju u Buckinghamshireu u samom srcu Engleska, a fotografije izgledaju kao prizor iz bajke budući da su zvijezde okružene beskrajnim cvijećem i raznim ukrasima.

‘Wicked‘, čija se radnja odvija prije nego što je Dorothy došla u Oz, priča je iz perspektive vještica Elphabe, Zle vještice od Zapada, koju glumi Cynthia i Glinde, Dobre vještice od Sjevera, koju glumi Ariana. U središtu ljubavnog trokuta između Elphabe i Glinde nalazi se Fiyero.

image

Ariana Grande

BAV MEDIA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA BAV MEDIA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ariana je izgledala bajkovito u haljini po kojoj su se prelijevale šarene boje s lepršavim rukavima i stegnutim strukom. Dodatno se isticala platinasto plavom kosom i obrvama, a cjelokupni dojam zaokružila je tijarom i svjetlucavim štapićem.

Činilo se da je dvojac zaista uživao na setu, a često su viđeni kako između snimanja razgovaraju i šale se.

‘Wicked‘ se temelji na istoimenom romanu Gregoryja Maguirea iz 1995. i prvi put je izveden na Broadwayu 2003. prije nego što je tri godine kasnije prikazan u kazalištu Apollo u Londonu. Iako je najnovija filmska adaptacija prvobitno trebala u kina doći uoči Božića, na velikom platnu će se ipak prikazivati od 27. studenog iduće godine.

Linker
27. travanj 2024 06:15