SLIČNOST JE TU!

Procurile prve fotke: Pogledajte kako će izgledati princ William i Kate u šestoj sezoni ‘Krune‘

Glumačka ekipa uočena je na Sveučilištu St. Andrews u Škotskoj, mjestu gdje su princ i princeza od Walesa studirali kada su se upoznali 2001. godine.

U tijeku je snimanje posljednje, šeste sezone Netflixove hit serije "Kruna" te su konačno otkrivene dvije najvažnije teme koje će obraditi - tragična smrt princeze Diane 1997. te početak ljubavi između princa Williama i Kate Middleton. U javnost su procurile i prve fotografije Eda McVeyja i Meg Bellamy, koji glume Williama i Kate u studentskim danima, za vrijeme snimanja scene koja rekreira prvi susret kraljevskog para.

image

Meg Bellamy i Ed McVey na Sveučilištu St. Andrews

DMC/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Glumačka ekipa uočena je na Sveučilištu St. Andrews u Škotskoj, mjestu gdje su princ i princeza od Walesa studirali kada su se upoznali 2001. godine. Također su snimili i scenu u kojoj se mladi William i Kate susreću na džogiranju, a princ pritom ne može skinuti pogled sa svoje buduće supruge.

image

Ed McVey (princ William) i Meg Bellamy (Kate Middleton)

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Čim sam upoznao Kate, znao sam da postoji nešto vrlo posebno u vezi s njom, da postoji nešto što želim tamo istražiti, no neko smo vrijeme bili samo prijatelji. Bio je to dobar temelj. Sada iskreno vjerujem da je prijateljstvo velika prednost", ispričao je William za vrijeme njihovog zajedničkog intervjua povodom zaruka 2010. godine.

image

Meg Bellamy (Kate Middleton) i Dominic West (kralj Charles)

DMC/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Također, šuška se kako bi šesta sezona Emmyjem nagrađene serije mogla uključivati i teme poput terorističkih napada 11. rujna, kraljičin Zlatni jubilej te smrti princeze Margaret i Kraljice majke 2002. godine. Uz pojačanja u glumačkoj postavi, u novim ćemo epizodama ponovno gledati Imeldu Staunton kao kraljicu Elizabetu, Jonathana Prycea kao princa Phillipa, Elizabeth Debicki kao princezu Dianu, Dominica Westa kao princa Charlesa, Oliviju Williams kao Camillu Parker-Bowles te Lesley Manville kao princezu Margaret.

Linker
25. travanj 2024 00:01