DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
jedva čekamo

Povratak Ariane Grande: Napokon je objavila kada joj izlazi nova pjesma "Yes, And?"

Tridesetogodišnjakinja je zadnji album izdala 2020. godine pod nazivom “positions”, a od tada se odlučila posvetiti svojoj liniji kozmetike R.E.M.

Tridesetogodišnjakinja je zadnji album izdala 2020. godine pod nazivom “positions”, a od tada se odlučila posvetiti svojoj liniji kozmetike R.E.M.

Tridesetogodišnja američka pop zvijezda Ariana Grande nakon višegodišnje pauze napokon je otkrila više detalja o svom "povratku" glazbi. Osim što je najavila da će njezina nova pjesma pod nazivom "Yes, And?" biti objavljena u petak, 12. siječnja, Grande je pojasnila da neće imati isti naziv kao njezin nadolazeći sedmi album. Naime, nakon tjedna i tjedna nagađanja i intrigirajućih objava kojima je pobudila maštu svojih fanova, otkrila je i kako će fotografija koju je podijelila uz najavu pjesme poslužiti kao jedna od naslovnica albuma.

Fanovi su oduševljeni što se Ariana službeno vraća glazbi jer je njezin posljednji album “positions” izdan 2020. godine. Tada je odlučila uzeti pauzu od glazbenog stvaralaštva i provesti vrijeme fokusirajući se na svoju liniju kozmetike R.E.M. Osim toga, Ariana je naporno radila na ulozi Glinde u nadolazećim filmskim adaptacijama brodvejskog mjuzikla "Wicked" koji su u produkciji već neko vrijeme. Naime, prvi dio filma očekuje se u studenom ove godine, dok je drugi najavljen za 2025. godinu.

U posljednje tri godine Ariana se pojavljivala samo u pjesmama drugih izvođača, kao što su “Die for You” s The Weekendom i “Met Him Last Night” s Demi Lovato, ali je objavila 10. godišnjicu svog debitantskog albuma, "Yours Truly".

S "Yes, And?" koji izlazi za nekoliko dana fanovi su uzbuđeni vidjeti Arianinu evoluciju kao glazbenice te s nestrpljenjem iščekuju sto je marljivo stvarala tijekom svog boravka daleko od svjetla reflektora.

Linker
28. travanj 2024 05:18