INSTAGRAM/HBO
"The Sympathizer"

Potpuna transformacija: Roberta Downeyja Jr. rijetki mogu prepoznati u novoj ulozi

Serija na streaming platformu HBO Max stiže 19. travnja, a prati zgode francusko-vijetnamskog špijuna koji se nakon rata u Vijetnamu preseli u SAD.

Serija na streaming platformu HBO Max stiže 19. travnja, a prati zgode francusko-vijetnamskog špijuna koji se nakon rata u Vijetnamu preseli u SAD.

Američki glumac Robert Downey Jr. nastavlja glumiti u zanimljivim projektima. Nakon što je osvojio prestižnu nagradu BAFTA i Zlatni globus u kategoriji najboljeg sporednog glumca za ulogu Lewisa Straussa u kino-hitu "Oppenheimer", uskoro ćemo ga gledati kao tajnog agenta u seriji "The Sympathizer". HBO Max je objavio drugi trailer za špijunsku seriju, a 58-godišnji glumac zahvaljujući spektakularnim maskama izgleda neprepoznatljivo.

Radnja serije temelji se na istoimenom nagrađivanom Pulitzerovom romanu Vieta Thanha Nguyena. U središtu priče je vijetnamsko-francuski špijun pod imenom Captain, kojeg u seriji glumi Hoa Xuande, mladi glumac kojem je ovo prva velika glavna uloga. Captain pobjegne u Sjedinjene Američke Države nakon što završi rat u Vijetnamu gdje nastavlja biti krtica za Sjeverni Vijetnam. Robert glumi američkog špijuna koji je specijalist za tajne zadatke i kamuflaže. Za svaku novu misiju potpuno promijeni izgled što se daje naslutiti već po traileru. Između ostalog Robert će tako maskirati u člana kongresa iz Kalifornije, agent CIA-e, ali i hollywoodskog filmskog redatelja. Likovi Downeyja Jr. i Xuande rade zajedno kako bi pobijedili glavnog neprijatelja SAD-a - komunizam, no američki špijun ubrzo shvaća da je netko u timu krtica.

"The Sympathizer" na HBO Max stiže 19. travnja, a uz Roberta Downeyja Jr i Hoa Xuandea gledat ćemo Sandru Oh - najpoznatiju po serijama "Grey‘s Anatomy" i "Killing Eve", Kaylu Tran koja je glumila u filmu "Ambulance" i VyVyu Nguyen koja je igrala u humorističnoj seriji "Young Sheldon".

Linker
29. travanj 2024 10:06