DUGOOČEKIVANI FILM

Pogledajte novi teaser za Disneyjev remake kultne ‘Male sirene‘

Uz Halle Bailey koja utjelovljuje Ariel, u kratkoj najavi po prvi puta se pojavljuje i Melissa McCarthy u ulozi zle morske vještice Ursule, kao i Jonah Hauer-King kao zemaljski princ Eric.

Disney je predstavio novi teaser za svoj live-action remake "Male sirene", kultnog animiranog filma iz 1989. godine. Film u režiji čikaškog redatelja Roba Marshalla oživljava originalnu priču o Ariel, sireni žednoj avanture koja žarko želi saznati više o svijetu iznad mora iako joj je to strogo zabranjeno.

Uz Halle Bailey koja utjelovljuje Ariel, u kratkoj najavi po prvi puta se pojavljuje i Melissa McCarthy u ulozi zle morske vještice Ursule, kao i Jonah Hauer-King kao zemaljski princ Eric u kojega se sirena zaljubljuje. Također, Disneyjevi obožavatelji su se u videu od 30 sekundi mogli uvjeriti i u odlične vokalne sposobnosti glavne glumice.

Arielinog oca, morskog kralja Tritona, u filmu glumi oskarovac Javier Bardem, dok je njezinom vjernom suputniku Sebastianu glas posudio Tonyjem nagrađeni Daveed Diggs. Adaptacija "Male sirene" u kina dolazi 26. svibnja.

Linker
20. travanj 2024 03:29