ZVJEZDANA EKIPA

Ovo su svi glumci Barbie filma: Ovako će izgledati Dua Lipa, Helen Mirren i drugi slavni

Margot Robbie i Ryan Gosling jedina Barbie i Ken u nadolazećem filmu - na novim posterima otkrivena je cijela glumačka ekipa.

Iako u kina stiže već 21. srpnja, o radnji filma "Barbie" Grete Gerwig ne zna se gotovo ništa. Ipak, već se neko vrijeme šuška kako Barbie i Ken, koje tumače Margot Robbie i Ryan Gosling, neće biti jedine lutke koje će se pojaviti u filmu, a glasine su se pokazale istinitima. Naime, na najnovijim posterima otkrivena je cijela glumačka postava filma, kao i uloge koje su im pripale, a među njima se i istaknulo i nekoliko velikih holivudskih imena. Također, Warner Bros je danas objavio i novi kratki trailer filma.

Različite "Kenove" tako će igrati Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa i Scott Evans, dok ćemo u ulogama "Barbika" gledati Dua Lipu, Emmu Mackey, Alexandru Shipp, Kate McKinnon, Hari Nef i druge. Također, tu su i Oskarovka Helen Mirren kao pripovjedačica, Will Ferrell kao izvršni direktor Mattela, Michael Cera kao Kenov prijatelj Allan te "stvarne žene" America Ferreira i Ariana Greenblatt. Svim filmskim Barbikama na posterima su dodijeljene titule (primjerice, Dua Lipa je Barbie sirena, Issa Rae predsjednica, a Nicole Coughlan diplomatkinja), dok su svi Kenovi jednostavno - Kenovi.

Iako i dalje nije poznato što će se točno događati u filmu, nagađa se kako bi mogao pratiti likove Barbie i Kena koji greškom ulaze u "stvarni svijet". Fotografije sa snimanja koje prikazuju Goslinga i Robbie odjevene u ružičaste retro stylinge na plaži Venice prošle su godine postale viralne, Margot je tada potvrdila kako su snimali na nekoliko javnih lokacija u Los Angelesu.

"Usput, ne mogu vam reći koliko nam je bilo neugodno. Izgledamo kao da se smijemo i zabavljamo, ali umiremo iznutra. Činilo mi se kao najneugodniji trenutak u mojem životu", rekla je Robbie Jimmyju Fallonu o fotografijama sa seta.

Linker
12. ožujak 2024 21:56