Londonska elita

Otkriveno je kada na Netflix stiže treća sezona hit serije "Bridgerton"

Treća sezona fokusirat će se na omiljeni ljubavni par - Penelope Featherington i Colina Bridgertona, a radnja serije temeljit će se na romanu "Romancing Mister Bridgerton".

Serija "Bridgerton" premijerno je na Netflixu prikazana u prosincu 2020. godine, a prati osmero bliskih braće i sestara obitelji Bridgerton kako traže ljubav i sreću među londonskom elitom. Serija je nadahnuta bestsellerima Julije Quinn, a radnja je smještena u London početkom 19. stoljeća. Sada je napokon poznato kada će dugoočekivana treća sezona dramske serije doći na poznati streaming servis Netflix - prve četiri epizode treće sezone bit će dostupne od 15. svibnja, dok nas drugi dio očekuje od 13. lipnja 2024. godine.

I dok je prva sezona pratila Daphne Bridgerton, koju je utjelovila Phoebe Dynevor, druga sezona se fokusirala na njezinog brata Anthonyja (Jonathan Bailey), dok će se treća sezona baviti omiljenim likovima Penelope Featherington i Colinom Bridgertonom. Radnja će se temeljiti na četvrtom romanu spisateljice Julije Quinn "Romancing Mister Bridgerton".

Službeni sinopsis treće sezone otkriva da je Penelope konačno odustala od dugogodišnje zaljubljenosti u Colina nakon što je čula njegove omalovažavajuće riječi. Istovremeno odlučuje kako je pravo vrijeme za udaju, no njezini pokušaji neslavno propadnu. U međuvremenu, Colin se vratio s dugogodišnjih putovanja s novim izgledom koji mu donosi još veću popularnost.

U ulogama Penelope i Colina nastavit ćemo gledati Nicolu Coughlan i Lukea Newtona. Doduše, nova sezona donosi i izmjenu likova. Naime, uloga Francesce Bridgerton pripala je engleskoj glumici Hanni Dodd, koju smo gledali u filmu "Enola 2", nakon što je njezina kolegica Ruby Stokes zbog preklapanja rasporeda snimanja odabrala sudjelovanje u drugom projektu.

Na žalost brojnih obožavateljica, ni ova sezona neće nam donijeti povratak markantnog vojvode od Hastingsa kojeg je utjelovio Regé-Jean Page. Također, seriju je nakon dvije sezone napustila i glumica Phoebe Dynevor, no istaknula je da postoji mogućnost da je vidimo u narednim sezonama.

Linker
30. ožujak 2024 08:24