FILM O BIJEGU

Omiljeni James Bond potpuno je neprepoznatljiv u novoj ulozi

Omiljeni glumac kojeg mnogi pamte po ulozi Jamesa Bonda i u 71. godini aktivno snima, a za jedan od projekata se potpuno transformirao.

Na novim fotografijama glumac Pierce Brosnan izgleda potpuno neprepoznatljivo. Produkcijska kuća Sky Cinema objavila je fotografije za film "The Last Rifleman" u kojem slavni glumac igra veterana Drugog svjetskog rata, Artieja Crawforda.

Pierce je za ulogu ratnog veterana prošao veliku transofrmaciju jer mu se moralo dodati 20 godina, odnosno u filmu glumi 92-godišnjaka. Uz pomoć proteza, šminke i perike 70-godišnji Pierce u potpunosti se transformirao i rijetko tko bi ga na prvi pogled prepoznao.

Film "The Last Rifleman" inspiriran je stvarnom pričom poručnika ratne mornarice Bernarda Jordana koji je 2014., u svojoj 89. godini, dospio na naslovnice nakon što je pobjegao iz staračkog doma. U namjeri da obilježi 75. godišnjicu iskrcavanja u Normandiju, prevario je osoblje u staračkom domu rekavši da će samo skoknuti do trgovine, a zapravo je krenuo na naporno putovanje od Irske do Francuske kako bi odao posljednju počast svom najboljem prijatelju, ali i kako bi se suočio s duhovima prošlosti.

image

Na snimanju u Sjevernoj Irskoj

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Režiju filma potpisuje Terry Loane, a scenarij Kevin Fitzpatrick. Film obećava uvjerljivu priču utemeljenu na istinitim događajima. Uz Piercea Brosnana u filmu glume i Clemence Poesy, Jurgen Prochnow, John Amos, Claire Rafferty i Desmond Eastwood. Iako službeni datum premijere filma još uvijek nije poznat, očekuje se da će doći u kina sljedeće godine.

Linker
24. travanj 2024 00:45