U lovu na talente

Omiljena TV zabava: Uskoro počinje emitiranje devete sezone popularnog Supertalenta

Martini Tomčić, Maji Šuput i Davori Bilmanu pridružit će se u žiriju glumac Fabijan Pavao Medvešek.

Najgledaniji zabavni show u Hrvatskoj koji osvaja srca gledatelja uskoro se vraća na male ekrane sa svojom devetom sezonom u kojoj će se mnoštvo talentiranih kandidata predstaviti kroz atraktivne točke u natjecanju za laskavu titulu supertalenta! Osim novih kandidata koji su se marljivo pripremali za nastup na velikoj pozornici, gledatelji će među članovima žirija ugledati novo lice, glumca Fabijana Pavla Medvešeka koji se pridružio kolegama s višegodišnjim iskustvom u ocjenjivanju kandidata. Ostala mjesta u žiriju rezervirana su za Martinu Tomčić, najdugovječniju članicu, te Maju Šuput i Davora Bilmana koji ove godine obilježavaju svoju petu godinu žiriranja u Supertalentu.

"Mislim da je tajna uspjeha Supertalenta u tome što je show takav da zaista nikad ne znate tko će stati pred vas, a mi kao članovi žirija imamo tu neku nevidljivu ili vidljivu kemiju koja nas drži zajedno, koliko god da smo različiti, pa se uspijemo toliko nadopuniti, poklopiti i povezati", otkriva Davor Bilman koji priznaje da se u odnosu na svoju prvu sezonu u Supertalentu najviše promijenio po pitanju popustljivosti i emocija.

"Nisam nikada osjećao tremu pred snimanje, ali i dan danas je prisutno uzbuđenje", tvrdi Davor koji najavljuje puno smijeha i zabave. "Nova sezona me uvijek veseli jer i u mojoj petoj godini žiriranja još uvijek postoje točke koje me uspiju nasmijati do suza, iznenaditi i izazvati reakciju kakvu ni sam ne očekujem".

Svoju petu godinu kao članica žirija slavi i Maja Šuput koja smatra da je ključ uspjeha Supertalenta u iskrenoj emociji koju natjecatelji pružaju gledateljima, žiriju i publici.

"Njima taj nastup, za koji se dugo pripremaju, toliko znači, a ako sve dobro prođe, oni s pozornice odlaze s neopisivom srećom i veseljem te suzama radosnicama, a to su emocije koje se ne mogu iscenirati. Gledatelji vole vidjeti iskrenu emociju i mislim da je Supertalent show koji to vjerodostojno prikazuje", poručuje Maja koja priznaje da je tijekom posljednjih godina postrožila svoje kriterije, a devetoj se sezoni posebno raduje zbog Fabijanovog debija.

"Nismo znali kako će se snaći, pa smo samim time krenuli pomalo zaštitnički, brinući se o tome da mu budemo podrška. Definitivno je snimanje devete sezone bilo jako zabavno, ne samo nastupi, već i one stanke između točaka tijekom kojih je bilo jako veselo. Usudila bih se reći da je bilo još energičnije u odnosu na prethodne sezone. Bilman i Fabijan su povukli na pjesmu i ples, pa smo Martina i ja također dobile novi polet pozitivne energije", poručila je Maja najavljujući devetu sezonu koju će gledatelji uskoro moći pratiti u programu Nove TV!

Linker
24. travanj 2024 03:47