veliki uspjeh

Objavljen trailer visokobudžetne Amazonove serije u kojoj glumi Zrinka Cvitešić

Uz Zrinku u TV serijalu "The Power" glume slavni glumci Toni Collette te Josh Charles.

Zrinka Cvitešić dobila je ulogu u visokobudžetnom Amazonovom TV serijalu "The Power", u kojem uz nju glume slavni glumci Toni Collette te Josh Charles. Jučer je objavljen i trailer serije koji je izazvao veliki interes.

Zrinka glumi lik Tatiane Moskalev, bivše gimnastičarke i bivše prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo.

Seriju je prošlog tjedna najavio i Vanity Fair, koji je objavio fotografiju na kojoj Zrinka pozira sa psićem na rukama, a zbog plave, natapirane kose rijetki su je prepoznali.

"Što bi se dogodilo kada bi tinejdžerice razvile moć da smaknu električnim udarom koga god požele? ‘The Power‘, Amazonova serija u kojoj glumi Toni Collette, zamišlja baš to. Adaptacija koja se temelji na istoimenom romanu Naomi Alderman iz 2016. godine, prikazuje kaskadu naknadnih potresa dok se ravnoteža rodne moći mijenja u Seattleu u državi Washington", opisao je poznati magazin seriju nakon prvog uvida u nju.

Seriju je producirala produkcijska kuća Sister Jane Featherstone, a zanimljivo je da su se u redateljskim i scenarističkim ulogama našle isključivo žene.

Linker
16. travanj 2024 19:47