INSTAGRAM/BRIDGERTON
sneak peek

Objavljen kratki uvid u 3. sezonu "Bridgertona": Počinje romantikom, no stvari se ubrzo mijenjaju

Radnja se temelji na četvrtom romanu spisateljice Julije Quinn "Romancing Mister Bridgerton", a u zgodama i nezgodama glavnih likova uživat ćemo 16. svibnja i 13. lipnja 2024. godine.

Radnja se temelji na četvrtom romanu spisateljice Julije Quinn "Romancing Mister Bridgerton", a u zgodama i nezgodama glavnih likova uživat ćemo 16. svibnja i 13. lipnja 2024. godine.

Na oduševljenje brojnih obožavatelja, streaming platforma Netflix objavila je sneak peek za nadolazeću treću sezonu poznate serije "Bridgerton". Druga sezona premijerno je prikazana 25. ožujka 2022., a fanovi će u novim zgodama i nezgodama glavnih likova uživati od 16. svibnja 2024. kada dolazi prvi dio sezone i 13. lipnja kada stiže preostali dio treće sezone.

Inače, serija prati osmero bliskih braće i sestara obitelji Bridgerton kako traže ljubav i sreću među londonskom elitom početkom 19. stoljeća. Tako smo u prvoj sezoni pratili lik Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), druga sezona se fokusirala na njezinog brata Anthonyja (Jonathan Bailey), a treća će se baviti omiljenim likovima Penelope Featherington i Colinom Bridgertonom. Radnja će se temeljiti na četvrtom romanu spisateljice Julije Quinn "Romancing Mister Bridgerton".

U objavljenom sneak peek-u vidimo glavne zvijezde treće sezone Penelope i Collina tijekom razgovora u kojem zaljubljena Penelope uputi nekoliko komplimenata Collinu, a potom i požali zbog svega što je nehotice izjavila. Iako počinje idilično, prema službenom sinopsisu Penelope će se udaljiti od Collina nakon što joj je uputio nekoliko uvreda. Također, odlučuje i da je vrijeme za udaju kako bi mogla postati neovisna o svojoj obitelji, no put do pronalaska željenog supruga neće joj biti nimalo jednostavan i lak.

S druge pak strane, na početku treće sezone serije Colin se vraća s ljetnog putovanja i to s novim izgledom zbog kojeg postaje još popularniji u društvu. No, Penelope mu ne izlazi iz glave. Nakon što shvati da je hladna, distancirana i da ga ignorira Collin postaje razočaran, no unatoč tome ne želi odustati od njihovog odnosa. Kako bi ostali barem u prijateljskim odnosima ponudi joj pomoć pri pronalasku supruga. Ubrzo shvati da prema Penelope osjeća više od prijateljstva i kreće u njezino ponovno osvajanje.

U ulogama Penelope i Colina, nastavit ćemo gledati Nicolu Coughlan i Lukea Newtona, a uz njih na malom ekranu im se također pridružuju Luke Thompson, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh, Adjoa Andoh, Hannah Dodd, Jonathan Bailey i drugi.

Linker
26. travanj 2024 03:54