prvi pogled

Objavljen je trailer za seriju u kojoj Sofija Vergara igra opasnu šeficu narko podzemlja

Jednu od najljepših žena svijeta mnogi su navikli gledati u humorističnim ulogama, a sada u ‘Griseldi‘ koja stiže početkom sljedeće godine, lijepa Kolumbijka utjelovljuje potpuno drugačiji lik.

Još lani je Netflix najavio dolazak "Griselde" sa Sofijom Vergarom u glavnoj ulozi, a sada je stigao i trailer za dugoočekivnu seriju koja na streaming servis stiže 25. siječnja 2024. godine. Planirano je šest epizoda, a radila ju je ista ekipa koja stoji iza serije "Narcos".

U središtu priče je istinita priča o Griseldi Blanco i njezini put od brižne majke do jedne od šefice američkog podzemlja. 51- godišnja Sofia Vergara koju smo gledali u popularnoj ABC-ovoj seriji "Moderna obitelj", glumi Griseldu Blanco, kolumbijsku narko šeficu, poznatu pod nadimkom "La Dama de la Mafia". Vergara je istaknula kako je s ulogom povezalo podrijetlo, majčinstvoa, ali i težak životni početak u Americi.

Griselda je tijekom 70-ih i ranih 80-ih postala glavna u trgovini kokainom u podzemlju Miamija. Za nju se također tvrdilo da je bila dio kartela Medellin koji je osnovao i vodio Pablo Escobar. Serija "Griselda" priča je o predanoj majci koja je stvorila najprofitabilniji kartel u povijesti, a Sofia je rekla da ju je s ulogom Blanco povezalo podrijetlo, majčinstvo, i tešak početak u Americi.

Producent serije je Eric Newman, a redatelj Andres Baiz. U seriji također glumi poznata latino pjevačica Karol G, a utjelovila je Carlu - jednu od od Griseldinih najpouzdanijih osoba. U komentarima na YouTubeu obožavatelji već hvale glumu Sofije Vergare iako su tek vidjeli trailer.

image

Sofia Vergara u ulozi Griselde - narko šefice

INSTAGRAM

“Ovo je bila prilika da se pokaže i drugačijem žanru i izađe iz svoje zone komfora, što je bilo vrlo hrabro od nje”, rekao je redatelj serije o Vergar i njezinoj ulozi.

Linker
25. travanj 2024 06:37