?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
uskoro na Netflixu

Novi trailer za film Maestro: Pogledajte Bradleyja Coopera kao ostarjelog Bernsteina

Izašao je novi trailer za film "Maestro" u kojem glumi talentirani dvojac Bradley Cooper i Calley Mulligan.

Izašao je novi trailer za film "Maestro" u kojem glumi talentirani dvojac Bradley Cooper i Calley Mulligan.

Netflix je objavio novi trailer za film "Maestro" u kojem glavne uloge imaju Bradley Cooper kao Leonard Berenstein i Carey Mulligan kao njegova supruga, Felicia Montealegre. Novi trailer prikazuje Bernsteina kao starijeg čovjeka gdje se on prisjeća svoje veze s Felicijom i njezinih savjeta o tome kako pristupiti glazbi. Zatim trailer prikazuje crno-bijele trenutke u kojima možemo vidjeti Bernsteina i Montealegre kako se upoznaju i zaljubljuju, njegov put do svjetski poznatog dirigenta te Felicijinu spoznaju da Leonard živi dvostrukim životom.

image
?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Film prikazuje romansu para koja je trajala od 1951. do njezine smrti 1978. godine. Službena objava filma opisuje "Maestra" kao neustrašivu ljubavnu priču koja donosi doživotnu vezu između Leonarda Bernsteina i Felicije Montealegre Cohn Bernstein.

Osim Coopera i Mulligan u filmu također glume Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis i drugi. Ovaj film je drugi Cooperov projekt na kojem radi kao scenarist i redatelj nakon kino hita "A Star Is Born" iz 2018. godine koji je dobio osam nominacija na dodjeli Oscar 2019. i osvojio jedan za najbolju pjesmu "Shallow". U realizaciji projekta Bradleyju su pomogla velika filmska imena poput Martina Scorsesea i Stevena Spielberga. Tijekom proteklih nekoliko godina Cooper je blisko surađivao s Bernsteinovom djecom, kako bi što bolje oživio njihova oca na velikom platnu.

"Maestro" je imao svjetsku premijeru na Filmskom festivalu u Veneciji u rujnu gdje je dobio sedmominutne ovacije. Na nedavnoj konferenciji za novinare U New Yorku, šminkerica sa seta Kazu Hiro rekla je da Cooper upotrijebio čepić za nos unutar umjetnog nosa kako bi mu glas što više zvučao kao skladateljev. "Napravili smo čepić za nos. Želio je govoriti i zvučati kao Lenny", objasnila je. Ali to nije sve što je glumac prošao. Naime, Bradley je provodio i po pet sati s make-up artistima kako bi što više izgledao kao Leonard. Sam proces šminkanja započinjao je u jedan ujutro.

"Cooper je želio da šminka bude gotova prije nego svi ostali dođu, kako bi bio u potpunosti spreman glumiti Leonarda kada stigne ostatak ekipe", otkrila je Kazu Hiro. "Maestro" će se prikazivati u odabranim kinima u studenom, a na streaming platformu Netflix stiže 20. prosinca.

Linker
27. travanj 2024 05:57