kultna haljina

Novi trailer otkriva kultnu vjenčanicu u kojoj se Priscilla udala za Elvisa

Trailer za film "Priscilla" prikazuje odnos između supružnika Presley, njihovu obitelj, ali donosi i rekreaciju Priscilline vjenčanice u kojoj se vjenčala za kralja rock‘n‘rolla.

Trailer za film "Priscilla" daje nam dublji uvid u komplicirani odnos između kralja rocka Elvisa Presleyja i njegove supruge Priscille. Osim prikaza njihove ljubavi, trailer daje uvid u poznatu vjenčanicu koju je Priscilla nosila 1967. na njihovom vjenčanju u Las Vegasu. Njezina vjenčanica podsjećala je na plašt, s dugačkim rukavima i visokim ovratnikom od čipke. Kosu je stilizirala u lagane kovrče i ukrasila je bijelim velom.

Sudeći po traileru, film donosi dublji uvid u njihovu obitelj, u odnos s kćeri Lisom Marie Presley, ali otkriva i Elvisove ispade bijesa. Slavnog pjevača glumi Jacob Elordi, glumac poznat po seriji "Euforija", dok Cailee Spaeny, koja se proslavila ulogom u seriji "Mare iz Easttowna", glumi Priscillu. Film je na premijeri dobio sedmominutnu ovaciju na Filmskom festivalu u Veneciji, a bit će dostupan u kinima od 3. studenog.

Ljubavnu priča na filmska platna donosi redateljica Sofia Coppola, a napisana je prema memoarima "Elvis i ja", koji su objavljeni još 1985. godine. Sofia, kći poznatog redatelja Francisa Forda Coppole prije nekoliko godina pročitala je knjigu te je ostala zapanjena činjenicom koliko se emocionalno povezala s pričom. "Mislila sam da će biti samo zabavna avantura, ali iznenadilo me koliko je bliska njezina priča bila" rekla je Coppola.

Istaknula je da zna kako je živjeti unutar obitelji iz showbizza. "Život s mojim ocem, tom velikom osobnosti, velikim umjetnikom velik se dio naših života vrtio oko toga. I kad vidim život svoje majke, kako je pokušavala pronaći svoj put unutar njegovog, mogu se povezati s time", izjavila je Sofija povezujući svoj život s Priscillinim. Redateljica je poručila da je fascinirana sa životnom pričom supruge kralja rock‘n‘rolla još otkad je osvojila Oscara za film "Izgubljeni u prijevodu". "Jednostavno mi je jasno tko je ona i osjećala sam da bi me mogla razumjeti" rekla je.

Linker
15. travanj 2024 19:43