oduševio kritiku

Novi album ‘Gloria‘ Sama Smitha krije pravi dragulj

Britanski glazbenik objavio je svoj četvrti studijski album ‘Gloria‘, a predstavio ga je s velikim hitovima te najavio i zvjezdani duet s kolegom.

Točno u ponoć britanski glazbenik Sam Smith objavio je album pod nazivom "Gloria". Osim što njegov četvrti studijski album dijeli ime s našim magazinom, na njemu se nalazi 13 pjesama, među kojima je i duet s Edom Sheeranom "Who We Love".

Album je u ponudi na svim digitalnim servisima od petka 27. siječnja, a do sada ga je ovaj glazbenim najavio s tri velika hit singla "Love Me More", "Gimme" te "Unholy". Glazbenik je uzbuđen što može predstaviti ovaj album, koji je spektakularno najavio.

"Osjećam kao da cijeli život radim na ovom izdanju, koje mi pruža mogućnost da vam pokažem svoju umjetnost i sve što me inspirira da radim to što radim. No sila koja me najviše na svijetu inspirira ste vi. Ljudi su najveći izvor inspiracije za sve umjetnike, vjerujte mi. Gledam vas, moje prijatelje, moju obitelj, sebe; pišem priče za koje se nadam da će vam pomoći i biti vam prijatelj u trenucima najveće samoće", posvetio je Sam Smith novi album svojim obožavateljima.

image

Album ‘Gloria‘ objavljen je 27. siječnja 2023.

PRESS

Dodao je da su bili uz njega kroz sve izazove odrastanja i kroz sve što je proživio u posljednjih 10 godina. "Zauvijek sam vam zahvalan. Svaki dan radim za vas, stremim tome da budete ponosni i da vas dirnem", zaključio je glazbenik.

Iako je tek izašao, neki kritičari ocijenili su ovaj album "najdubljim Smithovim albumom do sad" te su pohvalili njegovo eksperimentiranje s natruhama R&B-a, trapa i disca, među već prepoznatljivim baladama.

Linker
25. travanj 2024 21:40