jedva čekamo

Nove fotografije iz posljednje sezone "Krune": Prvi pogled na Harryja i Williama

Netflix je objavio fotografije šeste i posljednje sezone nagrađivane serije o kraljevskoj obitelji, "Kruna".

Streaming platforma Netflix upravo je objavila prve fotografije posljednje sezone hvaljene serije "Kruna". Kao i svake sezone, rekreiraju kultne i poznate trenutke koji su se polako upisali u povijest kraljevske obitelji. Šesta sezona započinje s ljetom nakon što su se princeza Diana i tadašnji princ, a sada kralj Charles razveli. U jednoj od fotografija koje je Netflix objavio vidimo Elizabeth Debicki u ulozi Diane u prekrasnoj haljini boje fuksije kako uživa u praznicima sa svojim sinovima, mladim prinčevima Williamom i Harryjem. Druga fotografija pokazuje Williama i Harryja na odmoru s ocem Charlesom 1997. godine u dvorcu Balmoral.

image

Prinčevi William i Harry na odmoru s tadašnjim princem Charlesom u Balmoralu.

INSTAGRAM NETFLIX
image

Princeza Diana sa svojim sinovima.

INSTAGRAM NETFLIX

Prvih šest epizoda će također pratiti princezinu ljubavnu vezu s Dodijem Al Fayedom kojeg glumi Khalid Abdalla. Sezona će također prikazati putovanje princeze na jahti obitelji Al Fayed u Saint Tropez. "Nalazimo se na početku priče o princezi Diani i Dodiju. Od trenutka u kojem zakorači na taj brod, prisjećate se onih ikoničnih fotografija s jahte i medijskog nagađanja oko romanse", rekla je izvršna producentica Suzane Mackie.

image

Princeza Diana na jahti obitelji Al Fayed.

INSTAGRAM NETFLIX
image
INSTAGRAM NETFLIX
image
INSTAGRAM NETFLIX

Glumica Elizabeth Debiscki izjavila je kako nije osjećala pritisak oko uloge. "Puno toga me naučila. Mislim da je živjela svoj život s ogromnom količinom hrabrosti i snažnom ljubavnom etikom. Zaista je duboko voljela i trebala je biti voljena na način za koji ne znam je li ikada doista pronašla", istaknula je Debicki.

image
INSTAGRAM NETFLIX
image
INSTAGRAM NETFLIX

Prvi dio serije će prikazati tragičnu smrt neprežaljene "princeze ljudskih srca". Mackie i njezin kolega Andy Harries prethodno su rekli da su oni i Debicki promišljeno postupili s prepričavanjem njezine priče. Prvi dio posljednje sezone o kraljevskoj obitelji dolazi na Netflix 16. studenog, a drugi dio 14. prosinca. Posljednje epizode hvaljene serije će se fokusirati na princa Williama i njegovu sadašnju ženu Kate Middleton dok su pohađali Sveučilište St. Andrews, odnosno početak njihove ljubavi.

Nova sezona za ovu nagrađivanu seriju od glumačke postave ima Imeldu Staunton kao kraljicu Elizabetu II, Elizabeth Debicki kao princezu Dianu, Eda McVeyja kao princa Williama, Luthera Forda kao princa Harryja, Meg Bellamy kao Kate Middleton, Jonathana Prycea kao princa Phillipa, Dominica Westa kao princa Charlesa i Oliviju Williams kao Camillu Parker- Bowels. Serija je osvojila brojne nagrade, među kojima se najviše ističu Emmy, Zlatni globus i SAG awards, a za svoj doprinos kipiće su pokupili Claire Foy, Olivia Colman, Matt Smith te Josh O‘Connor koji je u trećoj i četvrtoj sezoni utjelovio tadašnjeg princa Charlsea.

image
INSTAGRAM NETFLIX
Linker
23. travanj 2024 01:46