preporuka

Nova serija: Kako je grupa najboljih prijatelja stvorila kultnu robnu marku za surfanje

U središtu radnje je skupina najboljih prijatelja koji inspirirani oceanom stvaraju ono što će postati kultna robna marka za surfanje.

Fenomenalna nova serija Surferi (Barons, 2022.) stiže 22. srpnja na Pickbox NOW. U središtu radnje je skupina najboljih prijatelja koji inspirirani oceanom stvaraju ono što će postati kultna robna marka za surfanje.

Senzualan pogled na surfanje

Smještena u Australiju sedamdesetih godina, serija Surferi (Barons) oduševit će vas inspirativnom pričom i surferskom kontrakulturom u sudaru s marketingom i trgovinom. Ova surferska serija prekrasno oslikava vrlo specifičnu australsku surfersku kulturu koja se pojavila sedamdesetih godina. Način na koji je snimljena daje impresivan i senzualan pogled na to vrijeme.

O čemu je riječ?

U fokusu priče su poduzetni surferi inspirirani vremenom nastanka surferskih brendova kao što su Rip Curl i Quiksilver. Snapper (Ben O‘Toole) i Trotter (Sean Keenan) prijatelji su koji zajedno rade na izradi odijela za surfanje, ali posvađaju se i postanu ogorčeni suparnici. Trotter kaže svojoj zaručnici Tracy (Jillian Nguyen) kako želi napraviti bolju odjeću za surfanje, a da to nisu obične kratke hlače kakve su se nosile dotad. Za njega to nije samo praktična potreba nego ideja koja se temelji na ljetu koje zauvijek traje.

image

U fokusu priče su poduzetni surferi

PRESS

Nostalgija sedamdesetih

Briljantno snimljena i zabavna, serija Surferi (Barons) priča je o rivalstvu između prijatelja smještena u opojne dane ranih sedamdesetih. Senzibilno i suptilno istražuje mnoga pitanja kao što su rasizam i seksizam te se dotiče ranih dana pokreta za društvenu pravdu.

image

Priča je o rivalstvu između prijatelja

PRESS

Ovo je zavodljiva dramska serija s izvrsnom glumom i vjerodostojnom pričom. Slavljenje nostalgije sedamdesetih u samoj je srži ove serije, a glumačka je postava fantastična. Šaroliku glumačku postavu čine Sean Keenan, Ben O‘Toole, Jillian Nguyen, Hunter Page-Lochard, Sophia Forrest, Catherine Van-Davies i Sebastian Tang.

image

Serija nudi senzualan pogled na surfanje

PRESS
Linker
06. lipanj 2023 06:14