Marko Bošnjak u novom video spotu za singl ”Pusti me”

 ALEKSANDAR SELAK
predstavio novi singl

Nova era Marka Bošnjaka: "Godinama sam se sramio svojih tekstova, a sada sam skupio hrabrost"

Dobitnik nagrade Porin u kategoriji Novog najboljeg izvođača, jedan je od najperspektivnijih glazbenika nove generacije, a u novo poglavlje svoje karijere ulazi odvažnom pjesmom "Pusti me".

Dobitnik nagrade Porin u kategoriji Novog najboljeg izvođača, jedan je od najperspektivnijih glazbenika nove generacije, a u novo poglavlje svoje karijere ulazi odvažnom pjesmom "Pusti me".

Marko Bošnjak, dobitnik nagrade Porin u kategoriji Novog najboljeg izvođača, jedan od najperspektivnijih glazbenika nove generacije, ulazi u novo poglavlje svoje karijere odvažnom pjesmom "Pusti me". Uz Marka koji potpisuje tekst, glazbu i aranžman pjesme potpisuje Koolade, a na aranžmanu se pridružio i producent Filip Majdak.

"Pjesma ‘Pusti me‘ govori o otpuštanju svega onoga što nam više ne koristi i o prihvaćanju i voljenju sebe kao jednog bitnog dijela našeg života", rekao je Marko. Pjesmu prati i jednako odvažan spot na kojem je radila mlada ekipa produkcije Firma! i Markovi prijatelji koji su udružili snage na ovom spotu intrigantnog koncepta.

"Spot smo snimali na tri lokacije - u prostorima Plesnog centra Zagreb, galeriji Siva i prostorima AKC Medika. U spotu se isprepliću motivi pakla, raja i čistilišta te smo se poigrali s tim elementima i na taj način dali dodatnu dimenziju pjesmi", ispričao nam je Bošnjak.

image

Marko Bošnjak u novom video spotu za singl "Pusti me"

ALEKSANDAR SELAK

Marko je nakon svog nastupa na Dori 2022.godine, kada je osvojio visoko 2.mjesto, nastavio svoj glazbeni put i postao jedan od omiljenih predstavnika generacije Z. Nova era za njega u ovom trenutku znači hrabrost da pusti svoj glas i kroz autorski aspekt stvaranja.

"Jako mi je bitan moj autorski rad, i godinama sam se sramio svojih tekstova. Trebalo mi je hrabrosti da konačno pustim svoje tekstove da dišu. Osjećam da se oslobađam jer konačno uvažavam svoje melodije i ideje a u tome mi svakako i pomažu i suradnici, Koolade i Filip Majdak. Mislim da je došlo vrijeme da kopam po najdubljim djelovima sebe, pomognem sebi pa tako i drugima. Mislim da je to smisao autorstva i da nema ljepšeg trenutka za izvođača nego pričati svoju priču. Sada nastavljamo raditi dalje na albumu koji je planiran za Listopad ove godine, a na njemu će se naći više žanrova i stilova. Ne želim se stavljati u kalupe i prilagođavati trendovima, od sada pratim samo svoju intuiciju", rekao nam je Marko. Pjesma "Pusti me" dostupna je na svim streaming servisma.

image
ALEKSANDAR SELAK
Linker
25. travanj 2024 23:53