"Sixty minutes"

Netflixov triler privlači pozornost zbog uloge koju je u njemu ostvarila poznata sarajevska glumica

Radnja filma prati mladog MMA borca Octavija Bergmana kojeg tumači Emilio Sakraya, dok se u ulozi zastrašujuće Srpkinje Danice našla Tatjana Šojić, poznata po ulozi konobarice Marije iz serije "Lud, zbunjen, normalan".

Na streaming platformu Netflix stigao je njemački triler "Sixty minutes", koji prati život MMA borca Octavija Bergmana koji propušta važan meč kako bi bio s kćeri za njezin rođendan. Međutim, do nje mora doći preko cijelog Berlina u roku od 60 minuta ili će izgubiti skrbništvo. Na tom putu postaje meta brojnih kriminalaca koji ga na sve moguće načine pokušavaju spriječiti da uljepša rođendan kćeri. U glavnoj ulozi našao se 27-godišnji njemački glumac Emilio Sakraya.

Uz Sakrayu, kojoj se proslavio u Netflixovoj seriji "Tribes of Europa", u filmu imamo priliku gledati Dennisa Mojenu iz filmova "Isi&Ossi" i "Nowhere", Marie Mouroum koju smo upoznali u filmovima "No Time to Die", "Black Panther" i "Avengers: Endgame".

Uz mlade glumce, također možemo gledati bosanskohercegovačku glumicu Tatjanu Šojić koju smo zavoljeli u legendarnoj humorističnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan". Tamo je glumila Mariju - konobaricu i vlasnicu kafića San Remo bez dlake na jeziku. Osim bosanskohercegovačke humoristične serije, također je glumila u serijama "Dva smo svijeta različita" i "Na rubu pameti". U Netflixovom filmu glumi lik zastrašujuće Srpkinje Danice koja traži China - inače sjajnog borca koji je više puta pokušao nokautirati Bergmana.

Naime, Chino je uložio pola svoje ušteđevine kako bi se mogao kladiti na pobjedu Octavija. Ubrzo nemilosrdna Danica naručuje otmicu Octavija kako bi mogla doći do China. Paul Wollin utjelovio je lika China, a glumio je u filmu "Toro" i seriji "Dogs of Berlin".

image

Tatjana Šojić u seriji "Sixty minutes"

SCREENSHOT YOUTUBE

Na internetskoj bazi Rotten Tomatoes koja je posvećena recenzijama, vijestima i informacijama o filmovima i serijama, gledatelji su pohvalili triler, posebice glumačku izvedbu 27- godišnjeg Emilija. "Emilio je odličan, ovo je baš film za njega"; "Još je bolji u drugoj polovici filma kada su prikazane tučnjave", samo su neki od komentara na Rotten Tomatoesu.

Linker
20. travanj 2024 21:25