NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA
stiže peta sezona

Netflix objavio novosti o seriji "Stranger Things", a pritom im se potkrao i spoiler

Na društvenoj je mreži osvanula fotografija na kojoj se vidi da je cijela glumačka postava ponovno na okupu i da počinje snimanje pete sezone, a obožavatelji su odmah uočili i jedno neočekivano lice.

Na društvenoj je mreži osvanula fotografija na kojoj se vidi da je cijela glumačka postava ponovno na okupu i da počinje snimanje pete sezone, a obožavatelji su odmah uočili i jedno neočekivano lice.

Stiže sretna vijest za mnogobrojne obožavatelje znanstveno-fantastične serije "Stranger Things"! Netflix je na Instagramu objavio da je serija sa završetkom holivudskih štrajkova konačno započela s produkcijom pete sezone. Naime, na društvenoj je mreži osvanula fotografija na kojoj se vidi da je cijela glumačka postava ponovno na okupu, a u pozadini se nalazi neonski znak u obliku broja pet.

"Uzbuna! Produkcija pete sezone službeno je započela!", stavila je popularna streaming platforma u opis fotografije, na kojoj Finn Wolfhard u krilu drži scenarij, dok Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Gate Matarazzo i ostali glumci koji nas od 2016. godine drže priljubljene za male ekrane poziraju gledajući u kameru. Međutim, izgleda da se Netflixu potkrao spoiler jer se među njima našlo i jedno neočekivano lice - Sadie Sink. Izgleda da će glumica sudjelovati u snimanju iako je sudbina njezinog lika, Max Mayfield, na kraju četvrte sezone ostala neizvjesna. "Službeno kreće produkcija serije i svi možemo vidjeti da je tu Sadie Sink", "Saddieeee", pisali su oduševljeni obožavatelji ispod objave.

image

Max je ostala u komi nakon što ju je zamalo ubili stvorenje zvano Vecna

A24/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Naime, na kraju najmračnije sezone serije dosad Max je ostala u komi nakon što ju je zamalo ubili stvorenje zvano Vecna. Osim Max, i ostali su se junaci, sada raštrkani na nekoliko lokacija, našli u problemu i pitanje kako će ovog puta uspjeti odgovoriti na sve što im prijeti. Inače, četvrta je sezona obarala rekorde gledanosti pa je stekla i titulu "najgledanije sezone" serije na engleskom jeziku.

image

Datum posljednje sezone još uvijek je nepoznat

NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

Iako je datum izlaska još uvijek nepoznat, David Harbour poručio je da cijela ekipa ulaže velike napore kako bi se serija što prije vratila na ekrane. "Imamo dosta posla, ali radit ćemo što brže možemo jer znamo da ljudi vole seriju jednako kao i mi. Jedva čekam da svi vide što slijedi, riječ je o stvarno uzbudljivim stvarima. Scenariji su izvrsni", rekao je u studenom za Variety glumac koji je utjelovio mnogima omiljenog lika - šefa policije Jima Hoppera. I nije nimalo u krivu, neupitno je da je priča smještena u razdoblje 80-ih osvojila milijune gledatelja diljem svijeta, pa tako svi željno iščekuju vidjeti kako će ju braće Duffer privesti kraju.

Linker
27. travanj 2024 02:06