BLACK MIRROR, Salma Hayak, Joan is Awful‘, (Season 6, ep. 601, aired June 15, 2023).,Image: 784442683, License: Rights-managed, Restrictions: Please credit ©Netflix/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Netflix/Everett/Profimedia

 NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA
fanovi oduševljeni

Netflix je napokon otkrio kada stiže sedma sezona hit serije "Black Mirror"

Sada već kultna znanstvenofantastična serija, koja se prvenstveno bavi utjecajem tehnologije na naše živote, na streaming platformu bi trebala doći tek sljedeće godine.

Iako se mjesecima šuškalo kako se sprema nova sezona hit znanstvenofantastične serije, sada je napokon stigla potvrda da je i počela produkcija, ali i kada će stići na streaming platformu. Netflix je potvrdio kako će sedma sezona "Black Mirrora", premijeru imati 2025. godine.

Serija je to koja je od početka svog prikazivanja prikovala milijunsku publiku uz male ekrane. Autor "Black Mirrora" Charlie Brooker, otkrio je kako je inspiraciju pronašao u serijalu "Zona sumraka". "Black Mirror" govori o modernom društvu u bliskoj budućnosti i novim tehnologijama te promatra način na koji bi sve tehnologije u budućnosti mogle utjecati na ljude.

Iako kreativni tim odbija podijeliti detalje o novoj sezoni, Tudum je potvrdio da će jedna od šest epizoda koliko će ih biti ove sezone, biti nastavak hvaljene epizode iz četvrte sezone, USS Callister, u kojoj je glavnu ulogu imao Jesse Plemons. "Robert Daly je mrtav, ali za posadu USS Callistera, njihovi problemi tek počinju", stoji u opisu najave nove sezone.

Povratak serije obilježit će relativno kratka pauza, jer je šesta sezona premijerno prikazana 2023. godine. I iako je imala samo pet epizoda, gotovo sve su oduševile gledatelje. Od horora u svemiru do trilera o paparazzima i satire budućnosti streaminga. Dakle, iako još ne znamo o čemu će se nove epizode baviti, relativno je sigurna pretpostavka kako bi nedavne tehnološke novosti poput AI-a i metaversa mogle pružiti itekako dobru inspiraciju, autorima serije. U posljednjoj sezoni, serija je okupila impresivnu glumačku ekipu poput Salme Hayek, Annie Murphy, Aarona Paula i Josha Hartnetta, pa se mnogi nadaju kako će i u novoj sezoni zaigrati poznata glumačka imena.

Linker
24. travanj 2024 11:20