Batmanovog protivnika tumači i u spin-off seriji

 MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
snima se

Neprepoznatljiv na setu: Colin Farrell je zvijezda serije o opakom Batmanovom protivniku

U spin-off projektu nastalom na krilima uspjeha filma "Batman" s Robertom Pattinsonom u naslovnoj ulozi, irski šarmer konačno je dočekao ulogu u kojoj je neprepoznatljiv.

U spin-off projektu nastalom na krilima uspjeha filma "Batman" s Robertom Pattinsonom u naslovnoj ulozi, irski šarmer konačno je dočekao ulogu u kojoj je neprepoznatljiv.

Na krilima značajnog uspjeha tragikomedije "The Banshees of Inisherin" koja će se iduće nedjelje, na dodjeli Oscara, natjecati u devet kategorija, Colin Farrell upustio se u novu avanturu. Malo je poznato da jedan od najpoznatijih irskih glumaca - koji je ove godine prvi put u karijeri nominiran za nagradu Američke filmske akademije za glavnu mušku ulogu u priču o neobičnom (irskom) otoku - obožava uloge u kojima je neprepoznatljiv. Što manje nalikuje sebi, to bolje – a pritom ga ni najmanje nije briga što je neprepoznatljivost na velikom platnu dosad bila omiljena i reklo bi se, ekskluzivna glumačka disciplina, njegovih kolega Christian Balea i Jareda Leta.

image

Na britanskoj premijeri filma ‘The Banshees Of Inisherin‘

WIKTOR SZYMANOWICZ/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Ukratko, zgodan Irac ubacio im se na holivudski "teritorij": tumači naslovnu ulogu u spin-off seriji "The Penguin". Majstori filmske maske pretvorili su Farrellovo isklesano tijelo u nimalo privlačan, dežmekast lik, a njegove pravilne crte lica nestale su pod maskom jednog od najnezgodnijih Batmanovih protivnika sa svima znanim, kukastim nosom.

Serija će se prikazivati potkraj ove ili početkom iduće godine: radnja se vraća u prošlost kako bismo doznali kako je i zašto samozatajni Oswald Cobblepot postao zloglasni Pingvin. Autor serije je Lauren LeFranc, iza projekta koji se ovih dana snima u New Yorku stoji HBO Max, a uloga Batmanovog antagoniste osmišljena je na temelju junaka iz stripa DC Comicsa. Serija je spin-off filma "Batman" s Robertom Pattinsonom u naslovnoj ulozi: Colin Farrell iskazao se u tom projektu u ulozi opakog, gegavog Batmanovog protivnika pa je sada dobio cijelu seriju.

image

Na njujorškom setu je neprepoznatljiv

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Glumac, uratko, uživa. Za razliku od dosadašnjih epiteta kojima su ga fanovi obasipali (predivan, zgodan, šarmantan, seksepilan), napokon je dočekao postati punašni, lukavi zloćko. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li uspjeti nadmašiti dosad nenadmašnog Pingvina, Dannyja DeVita?

Linker
26. travanj 2024 06:01