velika očekivanja

Nakon Tommyja Leeja glumi Donalda Trumpa: Pogledajte novu transformaciju Sebastiana Stana

Film "The Apprentice" premijeru će imati u Cannesu, a uz rumunjsko-američkog glumca kojeg smo gledali u filmu "Pam i Tommy" glumi i Jeremy Strong kojeg smo zavoljeli u seriji "Nasljeđe".

Na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, između ostalih, bit će prikazan i film "The Apprentice", redatelja Alija Abbasija koji prati uspon Donalda Trumpa. Ususret festivalu koji se održava od 14. do 25. svibnja, otkrivena je i prva fotografija u kojem možemo vidjeti transformaciju glumca Sebastiana Stana u Trumpa. Film prati karijeru sada bivšeg američkog predsjednika koji je bogatstvo izgradio u svijetu nekretnina 70-ih i 80-ih godina u New Yorku, a snimljen je prema scenariju novinara Vanity Faira Gabriela Shermana. Mladi Trump prikazan je s Royom Cohnom, odvjetnikom koji mu je bio svojevrsni mentor, a kojeg igra Jeremy Strong, višestruko nagrađivani glumac za ulogu u seriji "Nasljeđe". Mladu Ivanu Trump glumi Maria Bakalova, bugarska glumica koja je zaradila nominaciju za Oscara za ulogu u filmu "Borat 2", dok Trumpova oca, Freda Trumpa Sr. igra Martin Donovan, najpoznatiji po hit filmu "Tenet".

image

Sebastian Stan na dodjeli Zlatnih globusa 2023.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

I Sebastian Stan i Jeremy Strong već su igrali likove iz stvarnog života. Stan je dobio i nominaciju za Emmyja za ulogu bubnjara Tommyja Leeja u seriji "Pam i Tommy", a uz to je glumio stvarne likove u filmovima "Ja, Tonya" i "Luda lova". Strong je glumio u filmovima "Čikaška sedmorka", "Oklada stoljeća" i Selma", koji su temeljeni na istinitim pričama.

Od filma se mnogo očekuje pa tako neki smatraju kako bi mogao biti i jedan od kandidata za Oscara. "The Apprentice" će biti premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu koji se održava od 14. do 25. svibnja, a među ostalim naslovima u konkurenciji su i "Megalopolis" Francisa Forda Coppole, "Kinds of Kindness" Yorgosa Lanthimosa, "The Shrouds" Davida Cronenberga i "Bird" Andrea Arnolda.

Linker
25. travanj 2024 11:06