Editorial use only. No book cover usage.
Mandatory Credit: Photo by Marni Grossman/Dimension/Miramax/Kobal/Shutterstock (5882517c)
Regina Hall, Anna Faris
Scary Movie 3 - 2003
Director: David Zucker
Dimension/Miramax
USA
Scene Still
Comedy

 MARNI GROSSMAN/DIMENSION/MIRAMAX/KOBAL/SHUTTERSTOCK
ŠESTI NASTAVAK

Nakon 11 godina pauze, producenti najavili povratak još jedne franšize

Kultna parodija horor filmova "Mrak film" uskoro bi se trebala početi snimati, a u kinima se očekuje već iduće godine.

Nakon 11 godina, dolazi novi nastavak franšize "Mrak filma", kultne komedije, odnosno parodije, koja ismijava klasične horor filmove poput "I Know What You Did Last Summer" i "Vrisak". Vijest su potvrdili iz Paramounta na ovogodišnjem CinemaConu, sajmu koji se posljednjih dana održava u Los Angelesu, a na kojem se već tradicionalno predstavljaju najveći auduti produkcijskih kuća koji dolaze u kina, ali i koje namjeravaju napraviti.

Paramount je također najavio da će se u produkciju šestog filma uključiti producent "Brzih i žestokih" Neal H. Moritz, koji je radio upravo na horor filmu "I Know What You Did Last Summer".

image
MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Prvi film izašao je još 2000. godine u kojem su glavne uloge imale Anna Faris i Regina Hall, a svih pet idućih filmova napravljeni su prema istom principu parodije klišeiziranih radnji najpopularnijih horor filmova. Prvi film, baš kao i nastavak iz 2001., u kojem su glumili i braća Marlon Wayans i Shawn Wayans, režirao je njihov brat, Keenen Ivory Wayans. "Mrak film 3" iz 2003. i "Mrak film 4" iz 2006. godine, režirao je David Zucker. Peti nastavak izašao je 2013. godine, a u njemu glume Simon Rex i Ashley Tisdale.

Hoće li u novom filmu glumiti originalna postava ili dolaze nova generacija, još nije poznato, kao ni točan datum premijere filma. Snimanje bi trebalo početi na jesen, a u kinima bi se trebao pojaviti već iduće godine.

Linker
16. travanj 2024 13:47