INSTAGRAM A24
Pogledajte trailer

Kristen Stewart i Katy M. O’Brian ljubavni su par u filmu "Love Lies Bleeding"

Američka glumica glavna je zvijezda ljubavnog trilera čija se premijera očekuje na Sundance film festivalu, početkom sljedeće godine.

Američka glumica glavna je zvijezda ljubavnog trilera čija se premijera očekuje na Sundance film festivalu, početkom sljedeće godine.

Američka glumica Kristen Stewart, koja se proslavila ulogom Belle u kino hitovima iz serijala Sumrak sage, jedna od glavnih glumica u romantičnom trileru "Love Lies Bleeding", filmskog studija A24. Radnja filma smještena je u osamdesete godine prošlog stoljeća i prati biseksualnu bodybuildericu Jackie. Mlada bodybuilderica preseli se iz Oklahome u maleni gradić u saveznoj državi Nevadi, gdje planira živjeti prije nego što se odseli u Las Vegas zbog karijere u bodybuildingu. Jackie se zaljubi u voditeljicu teretane Lou, koju glumi 33- godišnja Stewart, a Jackie također počne raditi za njezinog oca - lokalnog kriminalca. Nakon što je Louin otac uvuče u svijet kriminala, život joj ubrzo postane kaos. Uloga Jackie pripala je Katy M. O’Brian, a ovu 34-godišnju američku glumicu imali smo priliku gledati u filmu "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija" i u seriji "The Mandalorian".

Louinog oca glumi poznati američki glumac Ed Harris, kojeg smo gledali u filmovima "Pomajka", "Apollo 13" i "Trumanov show" - za koji je osvojio i prestižnu nagradu Zlatni globus u kategoriji najboljeg sporednog glumca 1999. godine. U filmu još glume Jena Malone koju smo gledali u filmu "Igre gladi: Plamen" i Dave Franco, kojeg pamtimo iz hitova "Majstori iluzije" i "Susjedi iz pakla".

Producenti filma su Andrea Cornwell i Oliver Kassman, a scenarij potpisuju redateljica Rose Glass i Weronika Tofilska. Film će se premijerno prikazati na Sundance film festivalu 20. siječnja 2024. godine, a još nije poznato kada će se prikazivati u kinima.

Linker
26. travanj 2024 00:19