Nova pjesma

Kim Verson u bajkovitom izdanju donosi ‘Čaroliju‘

"Govori o istinskoj snazi ljubavi koja briše sve strahove, o ljubavi kao iz bajke u kakvu zapravo svi želimo vjerovati", rekla je Kim.

Kantautorica Kim Verson koja je na sceni punih dvanaest godina predstavlja novi singl ‘Čarolija‘. Pjesma koja u sebi ima prozračnost i svježinu uz stihove o nevinoj ljubavi donosi notu slatke ljetne romanse koja se nikada ne zaboravlja.

“Govori o istinskoj snazi ljubavi koja briše sve strahove, o ljubavi kao iz bajke u kakvu zapravo svi želimo vjerovati", rekla je Kim.

Glazbu i tekst potpisuje Kim Verson, a aranžman i produkciju Alan Dović.

Kim je zablistala u prekrasnoj haljini poznatog salona "I Do Weddings" te plijenila poglede prolaznika najstarijeg dijela Zagreba, Gornjeg grada.

"Osjećala sam se zavodljivo i romantično, baš poput princeze iz neke drage bajke koja čeka svog princa. Glamuroznim fotografijama željela sam iznenaditi ljude koji prate moj rad, a sigurna sam da će se i mnoge djevojke diviti haljini koja je i mene ostavila bez daha. Jako sam sretna što cijela ova priča izlazi uoči mog rođendana", dodala je.

Autor fotografija je mladi i perspektivni umjetnik Nicolas Diamane.

image

Kim je zablistala u prekrasnoj haljini poznatog salona "I Do Weddings"

NICOLAS DIAMANE

Podsjetimo, Kim je prije nekoliko godina utjelovila glavni lik u mjuziklu Pepeljuga premijerno u maloj dvorani Doma sportova. Dugi niz godina stvara vlastite skladbe te se okušala i kao autorica scenarija u nekoliko svojih spotova. Trenutno završava četvrti studijski album.

image

Kim je prije nekoliko godina utjelovila glavni lik u mjuziklu Pepeljuga

NICOLAS DIAMANE

"Obožavam umjetnost i čari raznolikosti u pjesmama. Volim se igrati u kreiranju i svaki put donijeti nešto novo svojoj glazbi. Oduvijek sam bila autentična i to je nešto zbog čega sam najviše zahvalna. Svi moji snovi utkani su u moje pjesme", izjavila je Kim.

image

Okušala se i kao autorica scenarija u nekoliko svojih spotova

NICOLAS DIAMANE
Linker
02. prosinac 2023 16:50