PROFIMEDIA
Nije impresionirala

Kim Kardashian na udaru kritika nakon izlaska nove sezone serije "American Horror Story"

Publika nije oduševljena novim poslovnim pothvatom Kim Kardashian pa se nakon početka prikazivanja prvog dijela nove sezone na nju obrušila negativnim komentarima.

Publika nije oduševljena novim poslovnim pothvatom Kim Kardashian pa se nakon početka prikazivanja prvog dijela nove sezone na nju obrušila negativnim komentarima.

Nakon što se, upravo zbog pojavljivanja Kim Kardashian, mjesecima pričalo i najavljivalo novu sezonu serije "American Horror Story" konačni izlazak prvog dijela nije doživio veliki uspjeh. Dapače, publika je imala svašta za reći na temu glumačke karijere najpoznatije reality zvijezde.

Uloga drske publicistice Siobhan Corbyn prva je ovakvih razmjera koju je Kim Kardashian uspjela uloviti. Iako je i ranije imala manja pojavljivanja u službeno skriptiranim, niti jedna se ne može mjeriti s ovom. Međutim, baš kao i tada tako i nakon debitiranja ove njene uloge publika nije ostala pretjerano oduševljena njezinom izvedbom. Osobito razočarani su ostali obožavatelji serijala koji su instantno preplavili društvene mreže s negativnim komentarima: "Kim je očajna glumica. Zašto je ovdje? Uništila je seriju", "Mislim da sam dao novoj sezoni #AHS-a priliku otvorena uma, ali ne mogu. Kim K je objektivno očajna glumica", "Kim Kardashian je, za moj pojam, uništila AHS, sad više uopće ne želim gledati" glasili su samo neki od komentara koji su preplavili X, bivši Twitter.

Ipak, vjerna vojska njenih obožavatelja za koju ništa što Kim napravi ne može biti loše stala je u njenu obranu pohvaljujući njezine glumačke sposobnosti. Jedan od komentara tako se osvrnuo na slavnu rečenicu koju joj je izgovorila mama Kris Jenner na početku karijere: "Baš me briga što drugi govore, Kim Kardashian ‘radiš nevjerojatno dušo‘ u ASH-u". No neovisno o podijeljenim mišljenjima pred Kim je stavljen izazovan zadatak posebice jer je set dijelila s glumicom Emmom Roberts koja je već glumačka veteranka ove antologijske serije za čije je prihvaćanje trebala hrabrost. A hrabrost je trebala i za samo snimanje scena jer se lik publicistice Siobhan Corbyn uvelike razlikuje od imidža koji Kardashian njeguje u javnosti.

Linker
28. travanj 2024 04:40