Kate Hudson

 INSTAGRAM
"Talk About Love"

Kate Hudson objavila svoju prvu pjesmu, obožavatelji oduševljeni: "Glas ti je nevjerojatan"

Glumica je na debitantskom singlu radila je sa zaručnikom Dannyjem Fujikawom i kantautoricom Lindom Perry iz nekadašnje grupe 4 Non Blondes.

Glumica je na debitantskom singlu radila je sa zaručnikom Dannyjem Fujikawom i kantautoricom Lindom Perry iz nekadašnje grupe 4 Non Blondes.

Glumica filmova "Kako se riješiti frajera u 10 dana", "Nije zlato sve što sja" i "Rat među nevjestama" odlučila je krenuti u pjevačku karijeru. Četrdesetčetverogodišnja Kate Hudson objavila je debitantsku pjesmu "Talk About Love" uz je snimila i video spot. Hudson. Stihove svoje debitantske pjesme napisala je zajedno s zaručnikom Dannyjem Fujikawom i kantautoricom Lindom Perry iz nekadašnje grupe 4 Non Blondes.

"U životu samo jednom možeš imati prvu pjesmu, a htjela sam da to bude nešto sa stilom i seksi. Željela sam da pjesma pokaže nešto moćno, a uz to sam htjela imati i kombinaciju različitih žanrova pa tako imamo malo rocka, popa, dancea i alternativnog stila. Puno je truda uloženo u ovaj singl, ali sam okružena prekrasnim ljudima s kojima je divno raditi", rekla je Hudson kojoj su roditelji poznate holivudske zvijezde Bil Hudson i Goldie Hawn. Bil je inače glazbenik, a bio je vokal u bendu "The Hudson Brother" kojeg je osnovao s dva mlađa brata. Stoga i ne iznenađuje da je Kate krenula očevim stopama i počela graditi karijeru u glazbi.

Obožavatelji su oduševljeni njezinim ulaskom na glazbenu scenu, a to dokazuju i komentari na Instagramu. "Imaš prekrasan glas. Obožavam pjesmu", "Jedva čekam da izađe album", "Glas ti je nevjerojatan. Pitam se zašto se nisi počela baviti pjevanjem ranije", samo su neki od komentara za pjesmu Kate Hudson. Osim oduševljenih obožavatelja, riječi hvale je imala i njezina majka Goldie Hawn. "Ne samo da prekrasno pjevaš, već i pišeš nevjerojatne pjesme", napisala je.

Glumica je gostujući kod Jimmyja Fallona 2022. godine najavila da će izdati album, a istaknula je da je od 19 godine pisala pjesme koje nikada nije imala hrabrosti objaviti. "Stvarno želim izdati album i jako sam ponosna na to. Jedva čekam", kazala je tada. Album 44-godišnjakinje očekuje se u ovoj godini.

Linker
26. travanj 2024 13:44