IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
novo pojačanje

Još jedna zvijezda stiže u četvrtu sezonu hit serije "Only Murders in the Building"

Eva Longoria glumit će u hit seriji. Njezin lik bit će ključan za istragu ubojstva, a nova sezona se na streaming platformi Hulu očekuje krajem 2024. godine.

Eva Longoria glumit će u hit seriji. Njezin lik bit će ključan za istragu ubojstva, a nova sezona se na streaming platformi Hulu očekuje krajem 2024. godine.

Četvrtoj sezoni uspješne humoristične serije "Only Murders in the Building" pridružuje se i 48-godišnja glumica Eva Longoria. Ne zna se puno o njezinom liku, ali je poznato da će upravo Eva biti ključna osoba u istrazi ubojstva oko kojeg se "vrte" nove epizode. Priča se nastavlja ondje gdje je treća stala, a istraživat će ubojstvo Sazz Pataki (Jane Lynch) koje se dogodilo u finalu sezone. Detalji novih nastavaka još se čuvaju u tajnosti.

Evu pamtimo kao vrckavu bivšu manekenku Gabrielle Solis u dramskoj seriji "Desperate Housewives", a upravo ta uloga joj je donijela i nominaciju za Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice 2006. godine. Uz Longoriju, na malom ekranu ćemo gledati i dosadašnje glavne likove - Selenu Gomez, Steva Martina i Martina Shorta. A nakon što je glumila u trećoj sezoni lik Lorette Durkin i legendarna Meryl Streep je potvrdila da se vraća u novoj sezoni.

Još se ne zna točan datum kada će novi nastavci stići na streaming platformi Hulu, a obožavatelji serije jedva čekaju nove zgode i nezgode omiljenih likova. Naime, ljubiteljima kriminalističkih serija svidjela se "Only Murders in the Building", ne samo zbog odlične glumačke postave, već i zbog zanimljive radnje. Serija prati Charlesa Hadena Savagea (Steve Martin) - prisilno umirovljenog glumca koji je 90-ih bio velika zvijezda, Olivera Putnama (Martina Short),broadwayskog režisera koji jedva spaja kraj s krajem te Mabel More (Selena Gomez) mladu djevojku koja renovira bakin stan u zgradi gdje sva tri lika žive.

Njih troje također dijele zajedničku strast prema istom true-crime podcastu. Jedne večeri nađu se u liftu zgrade, kada se oglasi alarm da moraju napustiti zgradu. Ubrzo saznaju da je preminuo jedan od sustanara, a iako policija tvrdi da se radi o samoubojstvu njih troje smatraju da iza toga stoji nešto puno veće. Ubrzo pokreću vlastiti podcast "Only Murder in the Building" u kojem istražuju pozadinu ubojstva susjeda.

Osim što je osvojila publiku, serija je također bila nominirana i za prestižne televizijske nagrade, među kojima su Zlatni globus i Emmy, a prva sezona osvojila je tri Emmy kipića.

Linker
26. travanj 2024 16:40