FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR PARKWOOD/SHUTTERSTOCK
prva afroamerikanka

Još jedan fantastičan uspjeh: Beyoncé je novom country pjesmom ispisala povijest

Njezina pjesma "Texas Hold ‘Em" u samo nekoliko dana postala je pravi hit s kojim ruši rekorde, a uskoro bi trebao izaći i njezin osmi studijski album "Act II".

Njezina pjesma "Texas Hold ‘Em" u samo nekoliko dana postala je pravi hit s kojim ruši rekorde, a uskoro bi trebao izaći i njezin osmi studijski album "Act II".

Glazbena diva Beyoncé još jednom je pokazala da je svaki njezin poslovni potez itekako uspješan. Naime, ispisala je povijest s novom country pjesmom "Texas Hold ‘Em". Naime, hit ove 42-godišnjakinje nalazi se na prvom mjestu ljestvice US Hot 100, s čime je postala prva Afroamerikanka s country pjesmom kojoj je to pošlo za rukom. Ovo je Beyoncéin deveti singl koji se plasirao visoko na US Hot 100 ljestvici. Osim toga, glazbenica je prošli tjedan srušila rekord i postala prva Afroamerikanka koja se našla na vrhu Billboardove ljestvice za country glazbu.

Inače, "Texas Hold ‘Em" izašla je 11. veljače s drugim singlom "16 Carriages" - koji se također nalazi na visokom devetom mjestu Billboardove country ljestvice. Pretpostavlja se kako će se obje pjesme naći na njezinom osmom studijskom albumu koji bi trebao izaći 29. ožujka. Vijest da je sve spremno za novi nosač zvuka objavila je za vrijeme Super Bowla. Naime, tada se pojavila u reklami brenda Verizon u kojoj je dala naslutiti da radi na novom albumu. Nekoliko minuta nakon reklame, na Instagramu je objavila najavu albuma "Act II" s dvije spomenute pjesme - "Texas Hold ‘Em" i "16 Carriages". Američka pjevačica još je 2022. godine objavila da će album "Renaissance" biti prvi od tri albuma.

Nakon uspjeha "Renaissance" uslijedila je istoimena turneja koja je počela u Švedskoj 2023. godine na kojoj je izvodila pjesme s albuma, ali je također pjevala i stare hitove koji su joj obilježili karijeru. S njom je na ovoj turneji više puta nastupala i njezina 12-godišnja kći Blue Ivy koja je očito krenula maminim stopama. Inače, Beyonce s 54-godišnjim reperom Jay-Z-jem osim Blue Ivy ima i šestogodišnje blizance - kćerkicu Rumi i sinčića Sira.

Lani je izbacila i film "Renaissance: A Film by Beyoncé". Dokumentarni je to zapis njezine turneje, od početne ideje, prvog koncerta u Stockholmu pa sve do finala u Kansas Cityju.S obzirom na to koliko je bio uspješan "Renaissance" album, ali i kako je publika u kratkom vremenu reagirala na njezine dvije nove pjesme, čini se kako će i novi country album "Act II" biti itekako popularan.

Linker
26. travanj 2024 05:09