Uskoro!

Jennifer Lopez je Majka! Pogledajte prvi trailer za punokrvni akcijski film

"Jennifer je bila jedina glumica za ovu ulogu", kazala je redateljica nadolazećeg Netflixovog filma.

Jennifer Lopez se vraća s akcijskim hitom. Novi film poznate glumice nije romantična komedija ili glazbeni film, nego je riječ o punokrvnom trileru "The Mother" koji će se prikazati na Netflixu. Sada je izašao prvi trailer za nadolazeći film. Lopez glumi plaćenu ubojicu koja izlazi iz vlastitog skrovišta kako bi zaštitila svoju kćer, koju je morala napustiti zbog naravi svog opasnog posla. "Ja sam ubojica. Ali sam i majka. I umrijet ću kako bih je zaštitila", kaže Lopez u najavnom traileru.

Redateljica Niki Caro opisala je novi film kao "rijetku kombinaciju visokooktanske akcije i iskrenih emocija", a Jen Lopez je bila dorasla tom izazovu. "Jedino što me iznenadilo je da Jennifer nije bila junakinja akcijskih filmova cijelu svoju karijeru", kazala je redateljica za People. Glumica je posljednji put svoje pokrete akcijske junakinje pokazala davne 2002. u trileru "Sad je dosta" (Enough).

"Jennifer je pokazala svoju legendarnu vještinu i preciznost u akcijske elemente, ali također donijela je i svoju snagu kao karakterna glumica te iskustvo kao majka i postavila to u samu srž filma- Znala sam da je Jennifer jedina glumica za tu ulogu", kazala je redateljica Caro.

image

Jennifer Lopezna setu filma "The Mother"

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

No nije Lopez jedino zvjezdano ime u filmu, uz nju glume i Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci i Gael Garcia Bernal. Redateljica je kazala kako je htjela napraviti ovaj film, jer u centar radnje ovog punokrvnog akcijskog filma stavlja majku. Mamu koja je "čvrsto naumila da zaštiti svoje dijete". Akcijski film "The Mother" prikazuje se na Netflixu od 12. svibnja, uoči vikenda za Majčin dan.

Linker
05. travanj 2024 21:41