Na Netflixu

Izašao je trailer za seriju "The Gentleman": Thea Jamesa jedva čekamo gledati u ulozi gangstera

Serija nosi naziv kao i film iz 2019. godine, a prati mladog aristokrata koji naslijedi očevo imanje i sazna veliku tajnu koja se krije iza njega.

U ožujku na streaming platformu Netflix stiže serija redatelja Guya Ritchieja "The Gentlemen" s britanskim glumcem Theom Jamesom u glavnoj ulozi. Serija je nazvana po istoimenom Ritchiejevom filmu iz 2019. godine, a streaming div objavio je trailer za nadolazeću seriju. Theo James se proslavio ulogama u "The White Lotus​" i u filmskoj franšizi "The Divergent", a sada glumi Eddieja Hornimana, vojvodu od Halsteada koji neplanirano naslijedi očevo imanje te sazna da je to u stvari - carstvo kanabisa.

Kako to biva u svijetu mafije, ubrzo ga britansko mafijaško podzemlje želi uništiti i oduzeti dio njegovog imanja. Iako se Eddie prvotno nije htio baviti kriminalnim poslovima, ubrzo mu se jako svidjela uloga gangstera zbog koje postaje poznato ime u svijetu mafije.

Zvijezdi serije "The White Lotus​" na malom ekranu društvo će praviti glumac Ray Winstone kao vlasnik carstva kanabisa i Kaya Scodelario kao njegova kćer. Winstona pamtimo po ulogama u filmovima "The Departed​" i "Noah", dok je Scodelario svjetsku slavu stekla filmom "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales".

Uz spomenute glumce na malim ekranima gledat ćemo Vinnieja Jonesa, najpoznatijeg po ulozi u filmu "Snatch", Giancarla Esposita, kojeg smo imali priliku upoznati u hvaljenoj seriji "Breaking Bad​", Maxa Beesleyja koji je glumio u "Hotel Babylon​" te Joely Richardson koja se proslavila u seriji "Nip/Tuck".

Iako je serija nazvana po istoimenom filmu, tijek radnje je malo drugačiji. Naime, film iz 2019. godine prati Amerikanca Mickeyja Pearsona, kojeg je utjelovio Matthew McConaughey, kako trguje marihuanom na veliko u Engleskoj i želi se što prije maknuti iz tog posla. No, kada se pročuje vijest da se želi zauvijek otići iz tog "mračnog" svijeta, pokreće se niz zavjera, urota i podmićivanja s namjerom da netko zauzme njegovu poziciju. U filmu su uloge odigrali i Hugh Grant, Charlie Hunnam, Colin Farrell i brojni drugi.

Uz ciničan britanski humor i aristokratskog gangstera koji se bavi mutnim poslovima, ali i uz odličnu glumačku podstavu, već vidimo da će nadolazeća Netflixova serija biti na popisu među prvih deset najgledanijih serija kada dođe u ožujku.

Linker
24. travanj 2024 10:26