FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR PARKWOOD/SHUTTERSTOCK
megazvijezda

Hoće li ‘skinuti‘ Taylor s trona? Beyonce je objavila novu pjesmu, a i film odlično prolazi

Poznata pjevačica imala je veoma uspješnu godinu. Osvojila je brojne nagrade i bila je na svjetskoj turneji, ali čini se da popularna 42-godišnjakinja tu ne staje.Objavila je film Renaissance koji odlično prolazi kod publike.

Poznata pjevačica imala je veoma uspješnu godinu. Osvojila je brojne nagrade i bila je na svjetskoj turneji, ali čini se da popularna 42-godišnjakinja tu ne staje.Objavila je film Renaissance koji odlično prolazi kod publike.

Iako je posljednjih mjeseci bila iznimno zaposlena i putovala po cijelom svijetu s turnejom Renaissance, Beyonce je našla vremena da se zatvori u studio i oduševi vjerne obožavatelje. Poznata 42-godišnja pjevačica u prosinac je ušla sa stilom i objavila novi singl. Prvi otkako je lani objavila hit album Renaissance. Pjesma "My House", nadaju se fanovi, mogla bi biti najava novog albuma. Video spot još nije objavljen, a obožavatelji već predviđaju da bi mogao biti pravi hit. "Beyonceina glazba je stvarno revolucionarna, ona je doista ikona i ima moje poštovanje." "Stvarno nas oduševi sa svakom pjesmom", samo su neki od komentara na najnoviju pjesmu.

Slavnoj pjevačici je 2023. bila itekako produktivna i uspješna. Naime, već na početku godine, Beyonce je ispisala povijest te postala glazbenica s najviše osvojenih Grammyja. Naime, osvojilaje 4 Grammyja, a sve zajedno u karijeri ih ima 32. Dotadašnji rekord je bio 31 Grammy i držao ga je danas pokojni dirigent klasične glazbe Georg Solti. Nakon Grammyja, Beyonce je spakirala kovčege i krenula na svjetsku turneju, a uz sve sada je predstavila film "Renaissance" koji je dostupan u kinima od 1. prosinca. Koncertni film je u prvom vikendu prikazivanja bio najgledaniji u Americi i zaradio je više od 20 milijuna eura. To je prvi put da je ijedan film u samo 3 dana zaradio više od 20 milijuna eura još od 2003. kad je to uspjelo filmu ‘The Last Samurai" s Tomom Cruiseom, piše EW. Mnogi se pitaju hoće Beyoncin film uspjeti doseći uspjeh koncertnog filma Taylor Swift ‘Eras‘ koji je dosad zaradio 118 milijuna eura.

No, dok svi nagađaju tko će biti pobjednica u okršaju između Swift i Beyonce, njih dvije javno podržavaju jedna drugu. Tako je i na nedavnu premijeru Renaissance u Londonu stigla i Taylor Swift koja je odjenula šljokičastu haljinu modne kuće Balmain. Zz šljokičastu haljinu obukla crne štikle brenda Giuseppea Zanottija, a look je uparila svjetlucavim nakitom američke dizajnerice Anite Ko. Izvor blizak pjevačicama za Daily mail rekao je da su pjevačice često u kontaktu otkad je Beyonce iznenadila Swift na premijeri filma "Eras". "Čini se dosta neobično da se druže, ali imaju razumijevanja jedna za drugu. Sada su obje na vrhuncu karijere", istaknuo je izvor.


Zvijezda večeri, Beyonce odjenula je usku haljinu koja je podsjećala na blejzer, a društvo joj je pravila kćer Blue Ivy u crnoj Versace haljini. Za after party pjevačica je pokazala vrlo ekstravagantan outfit jer je na sebi imala ogroman ukrasni komad nakita koji joj je poslužio kao haljina.

Linker
27. travanj 2024 10:11