Iznenađenje!

Glumačka legenda stiže u treću sezonu zabavnih ‘Umorstava u zgradi‘

Još nisu poznati detalji o ulozi koju će glumiti Meryl Streep, kao ni datum prikazivanja nove sezone serije.

Meryl Streep pridružila se postavi treće sezone humoristične serije "Only Murders in the Building", a vijest je na videu na Instagramu objavila zvijezda serije Selena Gomez. Potom je objavila i "potvrdnu" crno-bijelu fotografiju. Još nije poznato hoće li filmska diva imati redovnu ulogu u seriji ili će biti gostujuća glumica.

Banda se vratila i to pojačana

Popularna Huluova serija prati troje detektiva amatera koji rješavaju zločine u njujorškoj zgradi u kojoj stanuju, a uz Selenu glume ih veterani Steve Martin i Martin Short. Svih troje glavnih glumaca pojavilo se u Seleninom videu, a uz njih se vide i Andrea Martin i Paul Rudd, koji se pojavljuju u drugoj sezoni u ulogama vizažistice i brodvejskog glumca. Selena kaže: "Banda se vratila, može li bolje od toga?", na što Rudd odgovara: "Pa, mislim da bi možda moglo malo bolje."

Tada iza naslonjača neočekivano izviruje Meryl Streep.

Čeka se datum

Vijest o ovom potpuno neočekivanom castingu u međuvremenu je i službeno potvrđena na profilu serije na Twitteru, no još nije poznato ništa o ulozi jedne od istinskih glumačkih legendi, niti o tome koliko će se često u seriji pojavljivati. "Umorstva u zgradi" već su i prije ugošćivala zvijezde, ali ipak ne ovakve glumačke težine – slavni glazbenik Sting glumio je u prvoj sezoni, komičarka Amy Schumer u drugoj je sezoni odigrala izmišljenu verziju sebe, a u postavi se pojavila i manekenka Cara Delevingne.

Datum početka prikazivanja treće sezone još nije objavljen, ali ovime su sigurno povećali napetost kod fanova serije i na neviđeno stekli nove obožavatelje. Serija se kod nas može gledati preko streaming servisa Disney+.

Linker
25. travanj 2024 04:09