stiže na netflix

Fanovi su oduševljeni! "Black Mirror" će dobiti i sedmu sezonu

Sada već kultna serija koja govori o utjecaju tehnologije kreće u snimanje novih epizoda.

Autori iznimno uspješne znanstveno-fantastične televizijske serije "Black Mirror" za magazin Variety su potvrdili kako će serija dobiti nove nastavke. Sada već kultni britanski projekt od 2011. do 2014. prikazivao je Channel 4, a 2016. godine oživila ga je streaming platforma Netflix. Serija govori o modernom društvu u bliskoj budućnosti i novim tehnologijama te promatra način na koji tehnologije utječu na ljude. Kreator serije Charlie Brooker inspiraciju za seriju pronašao je u serijalu "Zona sumraka".

Za sad još nije poznato koliko će epizoda sedma sezona imati tko bi sve mogao glumiti u novoj sezoni. Ipak, serija bi se trebala početi snimati već ove godine, a producenti nove sezone bit će Charlie Brooker, Annabel Jones i Jessica Rhoades.

"Black Mirror" obožavatelji vole jer kako tvrde, može predvidjeti buduće događaje, a u jednoj od epizoda šeste sezone nazvanom "Streamberry" prikazano je kako se koriste informacije o ljudskim životima koje kasnije AI pretvara u seriju. Producent Booker za Variety je rekao da je epizoda snimljena prije nego što je ChatGPT postao globalni fenomen. "Veoma sam zabrinut što sve umjetna inteligencija i upotreba ChatGPT-ja može napraviti. To me posebno brine i zato sam ovdje", rekao je producent koji je aktivno sudjelovao u štrajku koji je ‘potresao‘ Hollywood ranije ove godine.

Šesta sezona imala je pet epizoda, a glumile su neke od najvećih hollywoodskih zvijezda, pa se fanovi nadaju kako će tako biti i u novoj sezoni . U šestoj sezoni mogli smo gledati Salmu Hayek, Annie Murphy (gledali smo je u seriji Schitt‘s Creek), Aarona Paula (poznat po seriji "Na putu prema dolje"), Josha Hartnetta (poznat po filmu "Pearl Harbor") i brojna druga slava glumačka lica. "Black Mirror" je oduševio i televizijske kritičare, a osvojio je i devet Emmyja.

Linker
19. travanj 2024 08:31