‘Oteta‘

Ekskluzivna premijera: Pogledajte prvu pjesmu i spot Tare Thaller

Glumica i glazbenica za pjesmu ‘Oteta‘ ima i video visoke produkcije, a prvo ga pogledajte na portalu Gloria.hr.

Ja sam oteta, bez želje da se spasim, stihovi su prve pjesme Tare Thaller koju je predstavila u ekskluzivnom krugu prijatelja i suradnika, a premijeru spota donosi vam Gloria.hr. Pjesmu "Oteta" napisala je sama, riječi su joj došle prve, a zatim i melodija.

"Napisala sam je na jednom predavanju, prvo tekst pa je kasnije došla melodija. To jutro sam slušala pjesmu Toxic od Britney Spears. Počela sam razmišljati o ovisnosti, ovisni smo o nečijoj ljubavi, ta ljubav i osoba nas potpuno opije i ne želimo da to prestane. Oteta sam, ali ne želim se spasiti", ispričala nam je Tara i dodala da to nije njeno iskustvo nego potpuno plod mašte.

Ključni suradnik u finiširanju glazbe postao je njezin producent Filip Majdak (Kaleido Music) koji uz Taru potpisuje glazbu te aranžman pjesme.

"Dao je jednu potpuno novu dimenziju pjesmi i nakon prvog slušanja odmah sam mu napisala ‘Nisam to znala dosad, ali to želim!", kazala je Thaller. Svoju glazbu opisuje kao mješavinu popa i r‘n‘b-ja s modernim zvukom.

image
PRESS

Video spot prati atmosferu pjesme koji je režirao Benjamin Strike, a producirala ga je Nina Mia Čikeš. Inspiraciju za spot ekipa je potražila u kultnom SF filmu Ridleyja Scotta "Blade Runner", a specijalnim efektima koji ostavljaju bez daha spot je nadopunio Dario Radusin.

"Naša nit vodilja pri kreaciji ovog videa bio je lucidni san u kojem se Tara nalazi, prepun scena koje se izmjenjuju i pričaju svoju posebnu priču iako same po sebi nisu konkretno povezane", kazao je redatelj. Spot su snimali u Kulturnom centru Urania, a uz Taru je glumio i Eugen Renko.

image

Tara Thaller i Dino Jelusic

NERA SIMIC CROPIX

"Prezadovoljna sam, ispalo je bolje nego sam očekivala. Ono što smo napravili, stojimo iza toga. Dalje možemo samo bolje i jače", kazala nam je Tara.

Na predstavljanju spota među brojnim njoj dragim licima došao je i Dino Jelusić, s kojim je 2019. pobijedila na natjecanju "Zvijezde pjevaju", a on joj je održao i govor. "Odlično mi je, čujem Majdakove utjecaje u pjesmi, mi smo zajedno radili više u metal žanru. Spot je mrak kao i gluma sve mi se sviđa", kazao nam je Dino Jelusić i dodao da je presretan zbog nje.

image

Tara Thaller i Filip Majdak

NERA SIMIC CROPIX
image

Tara Thaller i suprug Faris

NERA SIMIC CROPIX
image

Tara Thaller i producentica Nina Mia Čikeš

NERA SIMIC CROPIX
image

Tara Thaller i Mara Marasović iz grupe Baby Babilon

NERA SIMIC CROPIX
image

Pjevačica Miach

NERA SIMIC CROPIX

image

Tara Thaller i glumac iz spota Eugen Renko

NERA SIMIC CROPIX
image

Stela Rade

NERA SIMIC CROPIX
Linker
19. travanj 2024 19:04