INSTAGRAM
uzbuđeni smo

Dugo smo čekali: Na Netflix je napokon stigla serija "Berlin" - spin-off "La casa de papel"

Maestralnog i duhovitog lopova Berlina glumi Pedro Alonso, a u seriji se pojavljuju i drugi omiljeni likovi iz španjolske uspješnice.

Maestralnog i duhovitog lopova Berlina glumi Pedro Alonso, a u seriji se pojavljuju i drugi omiljeni likovi iz španjolske uspješnice.

Netflix je za kraj godine pripremio pravu poslasticu za ljubitelje napetih serija i španjolskih kradljivaca. Naime, stigla je dugoočekivana serija "Berlin" - spin-off uspješnice "La casa de papel". Serija "Berlin" ujedno je i prequel originala, a prati lik kradljivca Andrésa de Fonollosa, kojeg smo upoznali kao neponovljiovog Berlina u hit seriji.

Glavnu ulogu u seriji ima Pedro Alonso, kojeg smo imali priliku gledati i u španjolskim serijama "Gran Hotel" i "Diplomatske igre".

Nova serija prati Berlinove privatne i poslovne uspjehe i neuspjehe, budući da se ženio pet puta. Serija bi prema najavama trebala imati pregršt uzbuđenja, ali humorističnih dijaloga. Alonsa bi tako trebali vidjeti na vrhuncu njegove pljačkaške moći odnosno kako priprema jedan od svojih najvećih pothvata krađu dragulja od 44 milijuna eura.

Iako se radi o sasvim novoj seriji, tvorci serije Álex Pina i Esther Martínez Lobato oduševili su obožavatelje vrativši omiljene likove: Itziar Ituño, koja je glumila detektivku Raquel Murillo, kasnije poznatu kao Lisbon te Najwu Nimri - utjelovila je opaku detektivku Aliciju Sierra.

Osim starih poznatih lica, serija dovodi nove mlade glumačke nade. Tako ćemo gledati Michelle Jenner u ulozi Keile, Julija Penu kao Roija - koji od svojih tinejdžerskih dana pljačka s Berlinom, Samanthu Siqueiros koja je utjelovila Camile - jednu od pet supruga Berlina, zbog koje će cijela ekipa biti u problemu.

Serije je dostupna na streaming platformi Netflix od 29. prosinca, a vidjet ćemo hoće li serija biti popularna kao i "La casa de papel" koja je osvojila gotovo cijeli svijet.

Linker
26. travanj 2024 05:24