‘THE KARDASHIANS‘

Dramatični trailer nove sezone realityja: Kim progovorila o Peteu i Kanyeu, pa jecala u suzama

U traileru za treću sezonu showa "The Kardashians", Kim je zaplakala u Khloeinom naručju, a Kylie izjavila kako žali zbog estetskih zahvata kojima se podvrgnula.

Prošla je godina bila poprilično turbulentna za obitelj Kardashian, stoga ne čudi kako je trailer za nadolazeću treću sezonu njihovog reality showa na Huluu vrlo dramatičan. Nove epizode "The Kardashians" će se, između ostalog, baviti prekidom Kim Kardashian i komičara Petea Davidsona, kao i njezinim odnosom s reperom Kanyeom Westom nakon finaliziranja razvoda.

"Stvari se jako brzo mijenjaju", rekla je Kim na početku trailera, nakon što je producent aludirao na njezinu vezu s Peteom. U jednoj od scena također je zaplakala u Khloeinom naručju, govoreći kako je imala "vrlo težak dan". Zatim je Kendall postavila pitanje koje zanima sve fanove reality klana -"Kako rješavaš sve ovo sa svojim bivšim mužem (Kanyeom)?"

Pogledajte video

Kim je uznemirenim glasom ispričala kako je Kanye izmislio "najluđi narativ" te kako cijela obitelj zbog djece šuti, unatoč "lažima". Nije otkriveno ja koji je točno narativ Kim mislila, no moguće je kako se osvrnula na Westove prozivke zbog njezinih roditeljskih metoda.

Najavljeno je i kako će radnja pratiti Khloein odnos s bivšim partnerom Tristanom Thompsonom, s kojim dijeli dvoje djece, kao i njezin strah od raka kože nakon što joj se na licu pojavio melanom. "Nikad te nisam vidjela u ovako lošem stanju", rekla joj najbolja prijateljica Malika Haqq.

Kylie se pak suočava s nešto drugačijim izazovima. Beauty mogulica je u traileru poručila sestrama kako smatra da trebaju razmisliti o standardima ljepote koje postavljaju. Također, u razgovoru s s prijateljicom Anastasijom ‘Stassie‘ Karanikolaou, priznala je kako žali zbog estetskih zahvata kojima se podvrgnula. "Ne želim da moja kći radi stvari koje sam ja radila. Voljela bih da nikad ništa nisam dotaknula", izjavila je.

Linker
24. travanj 2024 18:15